Uusia Seat Ateca X-kokemuksemme: Tällä Ateca että ei ole rajoja

X-kokemuksemme Ateca Istuin: Ateca lisää kuvia CamperoX-kokemuksemme Ateca Istuin: Ateca lisää kuvia CamperoX-kokemuksemme Ateca Istuin: Ateca lisää kuvia CamperoX-kokemuksemme Ateca Istuin: Ateca lisää kuvia Campero

ensimmäinen SUV Istuin, Ateca, tekee edelleen otsikoihin, tässä tapauksessa, jossa ilmoitus Uusi versio Ateca X-kokemuksemme, joka tekee sen virallisen ensiesityksensä välitön Pariisin autonäyttely 2016 (Katso kaikki uudet autot Pariisin autonäyttelyssä).

että Uusia Seat Ateca X-kokemuksemme voimme löytää useita tekijöitä ja mielenkiintoisia ominaisuuksia. Varustettu järjestelmä 4Drive veto kaikilla neljällä pyörällä -järjestelmän Haldex viidennen generation- monipuolisuus SUV Espanjan kasvaa eksponentiaalisesti joka maastossa.

X-kokemuksemme Ateca Istuin renkaan ja vanteen Ateca Seat X-kokemuksemme on dynaaminen ajo järjestelmä Drive Profiili eri ajotilaa. Kautta nuppi ajokokemuksen, kuljettaja voi vaihdella persoonallisuutta ja käyttäytymistä niiden Ateca, valita eri profiililla, Normaali, Sport, Eco, Single, lumi ja Offroad- tilat. Kaikki tämä on vielä lisättävä Alamäkijärjestelmän ohjaus Alamäkijärjestelmän ohjaus.

Ateca Seat X-kokemuksemme myös kiinnikkeet renkaat of näkyvämmin erityisiä piirustus käytäntö ajo maastossa ja ne on asennettu 18-tuumainen erityinen suunnittelu. "ulkopuolella puku" Ateca X-Perience Se on myös valmis perimmäinen seikkailu, jossa on joukko erityinen suojaava listat pyörän kaaret (nyt paljon enemmän merkitty sen) ja sivuhelmat naarmuuntumista estävä maali. Toisaalta sekä varmistaa Seat, tämä Ateca uusi X-Perience Se on suurempi vapaa rungon korkeus suhteessa maahan.

persoonallisuuden Istuimen ulkomuoto Ateca X-Perience on vahvistettu telineeseen kromi tangot katto, uusi spoileri lopussa katon alueella, lokasuojat uusi lasku takapuskurin diffuusori suoja edessä alueella ja näkyvän logot 4Drive ja X-Perience portilla myöhemmin.

Ateca Seat X-kokemuksemme Seat sisustus Ateca X-Perience sisältää myös hieman erilainen kuin muissa malleissa tätä SUV elementtejä. Vielä käytettävissä valoisuus LED tyyppiä, vaikka sävyt työntekijät omaksumaan tyypillisiä luonnon värit -Uusi maan sävyjä, ruskea ja vihreä. Omalta urheilu istuimet on verhoiltu mokka ja kynnyksellä pääsy ovet ovat alumiininen levy X-kokemuksemme rekisteröintiä.

Ja uudet moottorit Ateca Seat X-kokemuksemme? aluksi istuin Se aikoo tarjota omalaatuinen ja seikkailunhaluinen versiota Dieselmoottori 2.0 TDI 190 hv, kytketään automaattisen kahden kytkimen DSG 7 nopeus.