Mikä on paras jalkineet ajaa?

ajokengätajokengätajokengätajokengät

Kun lämpöä kesällä, näytöksiä kausiluonteinen jalkineet. Sinun pitää saappaat ja laita eturivissä kesäkengät, nimittäin, sandaalit, ballerinat, varvastossut, espadrillosten, ja toiset. Tähän aikaan vuodesta avulla voimme etsiä kolea jalat ja mennä töihin, kävellä tai minne mennään. Mutta varo, kun kosketat kiivetä ratissa, vaikka vain lyhyen ajomatkan, on suositeltavaa käyttää sopivaa jalkineet. Kerromme teille hyvät ja huonot kengät kauden.

flipflops

Niitä ei suositella ajaa. Yleensä tämäntyyppisiä jalkineita ei edellyttää joko jalka, ainoa on melko löysä. Se voisi olla ongelma, jos me kiertämään erityisesti kaupunki- ja hilloa, koska kytkin uudestaan ​​ja uudestaan ​​on liikaa liikettä jalat ja kiikun voidaan vapauttaa helpommin. Jos emakot ovat heikkoutesi, saat itsellesi plus istuvuus varvas, kantapää. Esimerkiksi Minorcan.

ballerinat

Voisi olla täydellinen ajaa, jos ne ovat oman koon ja et voi jättää kenkiä. Otat jalka kohde ja voivat liikkua vapaasti ja luottaa siihen, että "älä unohda". Ainoa "mutta" nämä kengät on, että jos olet juuri pilaa teistä ajaa hyvin usein. Takana tanssija kuluu ja hän päätyy näyttämään haitari.

Alpargatas

Vastaan ​​voit ajatella, jos heillä on hieman kantapää, sen parempi. Jalka liikkuminen on luonnollisempaa ja maksaa vähemmän painamatta polkimia. Menemättä yli. Tärkeintä, kuten lähes kaikissa jalkinetyyppivalikoiman on mennä jalka jalkineet aihe eikä liian raskas. Ei kannata vastaamaan pitsiä nilkan. Se voisi eroon silmukan ja koukku kanssa polkimet aiheuttaa onnettomuuden.

sandaalit

Myös jos heillä on kaksi tai kolme senttiä kantapää, sen parempi. Ja jos ne ovat sandaalit, jotka pitävät koko jalka, too. Jos ne ovat korkokengät voisi tapahtua kaksi asiaa: ensinnäkin, että molemmat polkimet befor rikkomatta korkokengät. Ja toinen, joka lopulta tekee reiän matto kulumisen ja koukku kantapää sitä.

Olimme ...

Vähemmän naisellinen mutta mukava ja turvallinen ajaa ovat tennistossut. Nyt sinulla on hyvin yksinkertainen ja nopea pukea ja riisua. Jos ajat joka päivä, hyvä idea olisi Aina jättää auton pari näistä "urheilu" calzártelas ennen ratin taakse. Turvallisuus ennen kaikkea.