Miten ostaa halvinta autoa: kaikkia temppuja

Miten ostaa halvinta autoa: kaikkia temppuja

Aika on rahaa. Ostaessaan auton, tämä maksiimi omistaa yli viisikymmentä prosenttia tapauksista: tiettyinä aikoina vuodesta ovat edullisempia myyjälle tarjoaa ajoneuvon paremman hinnan tai ainakin enemmän laitteita, joka lopulta myös se tuo säästöjä.

Ajankohdat ostaa halvalla auton

Lopussa kuukauden, vuosineljänneksen lukukausi ja vuoden lopussa ovat parhaat ajat ostaa uuden auton. Ensimmäisessä tapauksessa, sinulle hyötyä sinulle lisäalennuksia tiettyjen yksiköitä, joissa jälleenmyyntisopimuksen, jonka on täytettävä vähintään myynti asettamia valmistaja.

Lopussa tahansa neljän vuosineljänneksen tai kaksi lukukautta, kuten edellä toistetaan, paitsi että myynti paine on suurempi: ylimääräinen asiakas viime hetkellä pääsee kiintiön, niin ovat usein tarjouksia viime päivinä ja jopa tunteja.

Lopussa vuoden, jälleen olet sama tilanne, vain Kauppias painetta "saattaminen" auto on vielä suurempi: Älä epäröi ja anna itsesi tulla rakastetuksi.

Muita tapoja säästää ostamista

Joskus saapuvat hintaa haluat maksaa auto on mahdotonta, monille alennuksia että haet. Jälleenmyyjillä on voittomarginaali hyvin sisältöä arvosta ajoneuvon, noin 10 prosenttia. Niin kuitenkin paljon haluat raaputtaa lopussa tilejä voi saada pois.

Yksi tapa saavuttaa hintaa haluat pysyä yksi autoista heillä on jo jälleenmyyntisopimuksen, koska ne ovat joko ilmoittautunut malleja -mitä ei tarkoita sinulla on yli sata mailia-be Kpl varastossa -Monet jälleenmyyjät alkavat aiheutuu huomattavia taloudellisia kustannuksia, kun auto pysäytetään 60 päivää- tai altistumismalleja. Kaikissa tapauksissa auto on mitä on: moottori, laitteet, väri, päättynyt ... et voi valita. Jos et ole kovin pikkutarkka, mennä eteenpäin!

Loppukesällä tai alkusyksyllä saapuu useita malleja uusitaan hieman vaihtaa esimerkiksi ajovalot tai sammuta moottori ja markkinoida määräytyy-jälleenmyyjien on päästä eroon näistä vanhentuneet: on täydellinen aika tehdä tarjouksen pienempi.

Unohtaa The 'restyling': muutos tietyn mallin on suurempi ja tarve kauppias "katoaa" vanha on vakuuttava, kun taas tuotemerkin usein pakko tehdä siirtokuntien erittäin hyvät hinnat.

Ja jos ostat pre-omistuksessa auto?

Tämä vaihtoehto ei saa päästää ensin suunnitelmat, mutta Jos haluat tallentaa real ja välität pikku brändi, autoja muutaman kilometrin ja kuukaudet ovat suuri mahdollisuus säästää.

Ennen laiskotella uima-altaalla, hyvin määritellä, mitä haluat malli sekä yläikärajaa autosta ja käytöstä on annettu; Huomaa, että kaikki merkit ovat aliarvostettuja yhtä, niin että joskus hintaero uuden ja käytetyn ajoneuvon on tuskin havaittava.

Neuvomme on, että auton Valittaessa enintään yksi vuosi niiden ilmoittautuminen ja 30000km Tours: tällä tavalla, Sinulla on valmistajan takuu, perustettiin kaksi vuotta.

Kolme keskeistä vinkkejä pelastamaan

Ennen kuin menee jälleenmyyjälle, tee virtuaalinen asema määrityksiä haluat verkkosivuilla valmistajan: niin saat käsityksen hinnasta ja kustannukset lisävarusteiden.

Osta sesongin mahdollistaa pääsyn suuremman alennuksen; esimerkiksi vaihtovelkakirjalainan talvella.

Vähemmän suosittuja malleja tai tietyt elimet ovat parempia hintoja ja todennäköisesti hyötyä alennuksista.