Ford reunan ja Ford Kuga Vignale Vignale Concept, ilmestyi Genevessä

Ford reunan ja Ford Kuga Vignale Vignale ConceptFord reunan ja Ford Kuga Vignale Vignale ConceptFord reunan ja Ford Kuga Vignale Vignale ConceptFord reunan ja Ford Kuga Vignale Vignale Concept

Ilmestymisen jälkeen suhteellisen äskettäin Ford Mondeo Vignale (mid-2015), nyt on vuorossa Ford Kuga Vignale Concept, Ford reunan Vignale ja Ford S-Max Vignale, ensimmäinen osa on edelleen käsitteenä ja kaksi muuta, kuin ne tulevat markkinoille. joilla on sukunimi Vignale, Ford alue hyötyy esteettisen "palkkio', Ja se sisältää tehokkaat moottorit ja ylellisiä palveluja ja henkilökohtaista huomiota, jonka mukaan Ford, etsivät paljon asiakkaita tällaisia ​​malleja. Geneven autonäyttelyssä he ovat saaneet nähdä viimeaikaiseen kehitykseen.

Ford reunan Vignale

Ford reunan Vignale Se on sijoitettu päälle SUV alueella -For edellä Kuga ja ford Ecosport-, tarjoaminen yksinomainen värivaihtoehtoa, kuten ruskeaón; Metallinen "Ametista Scura ja valkoisia Platinum Vignale". Edessä on kuusikulmainen säleikkö musta väri kromi päättynyt runko, samaan sävyyn käytössä ympäri sumuvalot. Lisäksi se käyttää pyöriä kiillotettua alumiinia 19 tuumaa.

Sisustus puolestaan ​​näki Nahkaa 'Windsor' smokki tyyli tikkaukset ja tarjotaan vaaleilla väreillä tai tumma Ebony kashmir. Infotainment-järjestelmän tarjottu on uusi sync3 (Myös Ford Mondeo Vignale ja Ford S-Max Vignale) Kun toiminnot pääsee kahdeksan tuuman näytöllä. Mielenkiintoinen tekniikka, joka sisältää on Ford Active Sound Control, joka vangitsee kantautuvan melun matkustamon ja perua lähettämällä ääniaallot läpi audiojärjestelmä.

Mekaniikka tarjotaan Ford reunan Vignale Se on yksinomainen moottori, joka on tarjolla, ponneaine Biturbo diesel 2,0 TDCi tasot 180 ja 210 hv.

Ford Kuga Vignale Concept

kanssa Ford Kuga Vignale Concept, Geneven autonäyttely 2016 ilahduttaa meitä esikatselu SUV korkeimmillaan erikoinen loppu. Sveitsin tapauksessa se on sallittua nähdä värin "Vignale Palazzo Pearl', Musta aksentti etusäleikköön niin osana etusumuvalaisimia.

Tällöin moottorit tarjosi ovat 1,5 EcoBoost bensiini 182 hv ja Diesel 2.0 TDCi 150 ja 180 hv.

Mitä palveluja premium 'tarjoaa Vignale'

ostaa ford Vignale Se tarkoittaa pääsy korkea ja ylellinen viimeistely vaihteluvälin, erikoistarjouksia, kuten virasto Total Management, erikoistunut matka- ja elämäntavat. Keskuudesta tarjouksia, löydämme matkoja paikkoihin, kuten korkea osto- Grayshott Kylpylä ja Hotelli Iso-Britannia, Ranskan avoimet Tennistä tai Monacon Grand Prix Formula 1.

iPad pussi ja salkku grafiikalla Vignale myös, lisäksi liikkuva sovellus (Älypuhelin Vignale Palvelu), Joka tarjoaa pääsyn sisältöön elämäntavat lehdessä 'Vignale' sekä jälleenmyyjä, toiminto Ford Vignale Park Me (Etsii paikka mihin pysäköit) ja Ford Vignale Yksi Call (Pika hätäpuhelu).