Toyota C-HR tuotanto: iltansa Geneven autonäyttelyssä 2016

Toyota C-HR maastoauto, uusi Nissan Juke kilpailijaToyota C-HR maastoauto, uusi Nissan Juke kilpailijaToyota C-HR maastoauto, uusi Nissan Juke kilpailijaToyota C-HR maastoauto, uusi Nissan Juke kilpailija

Toyota C-HR tuotannon, jonka nimeä ei ole määritetty, onko se on sama tai ei, tekee sen virallisen ensi-iltansa Geneven autonäyttelyssä 2016, tapahtuu Sveitsin kaupunki 1-maaliskuu 13.

Kun tuotanto suunnitelmat Japanin jättiläinen, tulevaisuudessa SUV johdettu Toyota C-HR Concept Sitä valmistetaan Turkin tehtaan Sakarya, samassa tehtaassa, joka jo tuottaa Toyota Verso ja Corolla.

Hybridijärjestelmän seuraavan sukupolven, joka johtaa uuden SUV pieni Toyota johdettu C-HR Concept Se valmistetaan ja testataan teknologiakeskukseen Toyota Motor Manufacturing UK Deeside (Wales).

Välillä Toyota autoja, tulevaisuudessa maastoauto tuotanto askel sijoitetaan alle Toyota RAV4, jotta se johtaisi vapauttamaan pienen SUV ja jotka ovat samantyyppisiä kuin Nissan Juke, Renault Captur ja Peugeot 2008 mm.

Toyota C-HR konsepti: sen historia

Ensimmäistä kertaa Toyota esitteli prototyyppi C-HR Concept Se oli Pariisin autonäyttelyssä 2014, joka on jo yllättynyt sen futuristinen ja aggressiivinen muotoilu. Viime vuonna erityisesti aikana juhla Frankfurtin autonäyttelyssä, Toyota vahvisti tuotantoaan ja muutti uusiin SUV on hybriditeknologia ja toimii uudella tnga rakentaminen alustan (Toyota New Global Architecture), sama kuin seuraavan sukupolven Toyota Prius ja sähköinen auto vetypolttokennoihin Toyota Mirai.

Toyota C-HR Concept: tuotanto on enemmän työpaikkoja

Lopullinen malli SUV johdettu Toyota C-HR Concept Se on todella tuottavaa liiketoimintaa ja taloudellisten etujen yhtiön. Vuonna kuukautta ennen tuotannon aloittamista, määrä myöhään 2016, Sen arvioidaan lisäävän henkilöstömäärää 3000 4000 työntekijää. Omalta investointi tämän hankkeen on noin alustava ennuste 350 miljoonaa euroa, kun koko kumulatiivinen investointi voisi olla noin 1700 miljoonaa euroa.