Ssangyong XAVL, joten uusi seitsemän paikkainen SUV

Ssangyong XAVL. Parhaat kuvat kiinnostavan maastoautoSsangyong XAVL. Parhaat kuvat kiinnostavan maastoautoSsangyong XAVL. Parhaat kuvat kiinnostavan maastoautoSsangyong XAVL. Parhaat kuvat kiinnostavan maastoauto

Vaikka esitetään konseptiauto vuoden 2017 Geneven autonäyttelyssä, on vaikea välttää, mitä Ssangyong helposti kuin tällaiset autot kulkevat, muutamia muunnelmia, tuotanto. Ja että toivo tulee tapahtumaan barokki Ssangyong XAVL, joiden rakenteellinen (Tukeva estetiikka) Korando innoittamana 90s, riippuen tuotemerkin.

Sen 4,63 m pitkä miehittää paikka yläpuolella Ssangyong XVL (4,40 m, tosiasiassa, versio "pitkä" ssangyong Tivoli), joka lisäksi saatavuus kolme istuinriviä, joissa on yhteensä seitsemän paikkaa. Käsitteenä jokainen niistä sijaitsee Riippumaton penkki XAVL, idea, joka todennäköisesti ei saavuta autotuotannon omakustannushintaan. Nämä paikat ovat taitettavissa ja liukua jotta mahdollisimman joustavasti ihmisten kuljetukseen tai rahtia.

Ssangyong XAVLSsangyong XAVL, moottorit ja välineet

Läheisyyden tuotanto auto on sellainen, että vaikka Ssangyong ennakoi moottoreissa voisi olla XAVL molemmat ahdettu. Toisaalta, ennennäkemättömän 1,5 bensiini 163 hv; toisaalta, tuttu 1,6-litrainen diesel, mutta 135 hv. Molemmissa tapauksissa, yhdessä etu- ja laatikot kuuden nopeus manuaalinen siirto, mutta Diesel voi myös olla automaattinen, jolla on sama määrä suhteita. Molemmat moottorit laskea Stop / Start-järjestelmä ja vastaavasti, ja keskimääräinen kulutus 6,5 ja 4,6 l / 100 km. Automaattinen siirto, Diesel olisi 5,7 l / 100 km, mikä vastaa 150 g / km CO2.

keskuudessa Ssangyong elektronisia apuvälineitä XAVL olisi törmäysvaroitusvaiheen tai törmäys, jossa automaattinen jarrutus; joka valitsee tyypin valaistuksen liikenteen mukaisesti, huolto järjestelmä kiskon ajoneuvon havaitsemista sisällä sokeita tai asettaa rajat liikenteen hälytys. Myös puoliautomaattinen pysäköintijärjestelmä.

Työpanos, silmiinpistävää turvatyyny että ulottuu kupu lyödään tai ilmaantuu kahden asukkaat etuistuinten, erottamalla heidät.

Infotainment perustuva näytön 10,3 "avulla Internet kaikille matkustajille myös sallia selainohjausobjektia, ilmastointi, puhelin ...