Seat Alhambra 20. vuosipäivän asennettu ytimeen

Seat Alhambra 20th Anniversary EditionSeat Alhambra 20th Anniversary EditionSeat Alhambra 20th Anniversary EditionSeat Alhambra 20th Anniversary Edition

Se tulee olemaan Alhambra lisää varustettu alueella, jolla Istuimen tuskin jättää tilaa vaihtoehtoja. Se on ulospäin ominaista spesifinen 17-tuuman pyörät kiiltävä musta päättynyt tai varustaa sävytetyt takana ikkunat ja kattoluukun, mutta maanosa ei ole niin paljon sisältöä, mutta tekee siitä erityisen houkuttelevan tähän muisto versio ensimmäisestä 20 vuotta Seat Alhambra. Myös vakiona, tämä versio on varustettu takaluukku handsfree, avaimeton, taka liukuovet tai ksenon ajovalot.

Jo taloneas pääsyn se erottuu kiiltoteräs sijoittui suojaa, mutta on vain ensimmäinen yksityiskohtia löydät ennen saada aluksella. istuimet Ne ovat myös erityisiä, päättynyt Alcantara, jossa on erottuvan ompelemalla keltainen lanka ja hierontatoiminto tapauksessa kuljettajan. Sekä järjestelmän Lane assit Läsnäolo ylläpidosta Kiskomainen anturi- sokea ja liikennemerkki tunnustamista vahvistaa turvallisuutta Seat Alhambra, mutta varsinaiset liitettävyys järjestelmään Voit täydentää kanssa navigointipaketti Istuin Full Link laajentaminen toimintoja Smartphone.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki uusimmat Geneven autonäyttelyssä

Seat Alhambra, kaikki tiedot

Istuin Ateca, SUV raivon Genevessä