Varmistetaan Rover Range: yltää neljänneksi ja urheilullisemman

Varmistetaan Range Rover: uusi Porsche Macan SUV kilpailijaVarmistetaan Range Rover: uusi Porsche Macan SUV kilpailijaVarmistetaan Range Rover: uusi Porsche Macan SUV kilpailijaVarmistetaan Range Rover: uusi Porsche Macan SUV kilpailija

Nimi tulee nimi hän käytti Land Rover Prototyyppejä ensimmäisen sukupolven Range Rover, ylellisyyttä maastoauto ensimmäinen saapui 1970. Nyt lähes puoli vuosisataa myöhemmin, British tuotemerkin ottamalla käyttöön innovatiivisuutta joka toipuu neljäsosa jäsenen Range Rover, enemmän teknologisia, urheilullinen ja ylellinen perheen, pysyy yksinkertaisena linjat.

Varmistetaan Rover Range: tyylikäs, kevyt

Konstruoitu alumiini runko (Yli 80 prosenttia) Perustuu lavalla Jaguar F-Pace. Mitat, Se on puoliksi välillä Range Rover Evoque ja Range Rover Sport, joiden kehon pituuteen 4,8 metros, leveys 2 m ja korkeus 1,66 m. Samaan aikaan, akseliväli on 2,87 metriä (Sen Evoque on 2.66 ja Range Rover Sport on 2,92 m).

Ulkomuoto näyttää mielenkiintoinen mittasuhteet, kanssa jatkuvan profiilin ja taka terävät linjat, jotka mahdollistavat tunnistamisen yhden Tuotevalikoima Rover viimeinen erä. Sen kelluva katto, pehmeä konepelti, lyhyt Etuylitys ja kapea ajovalot korostavat auton erittäin modernin ilmeen.

Varmistaa uuden Range Rover on tarkat tiedot, kuten toimintavalmiuteen kahvat ovien varustettu led, nopeasti käyttöön, kun ovet avataan avaimella tai pientä painiketta, jotka sisältävät painettuna, ja ovat jättäneet jälkensä ovien kun auto lukitaan tai saavuttaa nopeuden ollessa yli 8 km / h, mikä parantaa tehokkuutta aerodynamiikkaa ja siten optimoi polttoaineen kulutuksen. Niinpä painopiste on enemmän puhdas ja silmiinpistävää puolella jatkuvat moduulit.

Varmistetaan Range RoverVarmista, että kaikki mallit sisältävät LED-ajovalot vakiovarusteena, Vaikka on olemassa neljä eri LED malleja saatavilla, mukaan lukien LED Matrix-laser, valonsäde alueella 550 metriä.

Varmistetaan Rover Range: ylellinen sisustus

Sisällä Range Rover Varmista valmistetaan tarkasti tarkat yksityiskohdat, jotka mahdollistavat käsitellä huolellisesti matkustajalle, joka tarjoaa säätö jopa 20 kantoja, hieronta toimintoja ja toiminta kuumennettiin ja jäähdytys. Jaettavaksi tarjous 40:20:40 ja se voi lisätä sähköjärjestelmän automaattisesti kallistaa istuinta.

runko Varmista, että Range Rover Sen avulla 673 litraa kapasiteetti ja, jos istuimet ovat täysin taitettu, tarjoukset jopa 1731 litraa tilaa, jonka mitat ovat 1795 mm long, 1247 mm leveä.

Ohjauspaikalle tarjoaa erittäin tyylikäs ja ylellinen ulkonäkö, painikkeeton ensi silmäyksellä, koska sillä on kaksi kosketusnäyttöä 10 tuumaa HD sekä liitetty järjestelmä Infotainment Touch Pro Duo. myös Maasto vastaus valitsimet ja maaston Response 2 integroitu laitteeseen Touch Pro Duo ilman perinteisiä painikkeita. Järjestelmä sisältää kaksi Infotainment monitoiminen nupit valita sovellukset ja ohjauspyörä ominaisuudet tuntoon kytkimet liipaisimesta vaihtoehtoja riippuen tilanteesta ja voi jopa ohjelmoida etukäteen.

eri pintamateriaalit, kokoonpanot, tekstuurit ja värit ovat saatavilla paikkaa, ovipaneelit ja kojelauta, antelina lukien verhoilu, nahka iho tai Windsor rei'itetty.

Varmistetaan Range Rover InteriorSuuret näytöt useiden parametrien tarkkailemiseksi ja kukin toiminto voidaan valita osa- valikkoon, multimediasisältöä, puhelin, uutisia ja säätietoja. Ylempi näyttö on kaareva rakenne mahdollistaa se kallistaa 30 °, kun pohja on integroitu keskikonsoliin ja voit hallita eri toimintoja, kuten ilmastointi ja Terrain Response vaihtoehtoja.

Varmistetaan Rover Range: Huippu liitettävyys

uusien tekniikoiden Ne ovat läsnä Touch Pro Duo järjestelmä, tukee Intel neliydinprosessoriin, huippunopeassa Ethernet-verkon ja 60GB SSD ja 4G-yhteydet. Kun online-haku käytetään löytää kohde, järjestelmä tarkistaa, onko tarpeeksi polttoainetta jäljellä polttoainetta sinne. varoituksen, jos ei ole tarpeeksi, ilmestyy ja huoltoasemat näytetään kartalla. myös polttoaineiden hinnat löytyvät.

Parantavat viihtyvyyttä, sovellus reitin suunnittelu Sen avulla voit ohjelmoida määränpään etukäteen älypuhelin, ja Se latautuu automaattisesti järjestelmään tullessaan ajoneuvo. Paremmat yhteydet, Se sisältää tukiasemaa langaton jopa kahdeksan laitetta. Lisäksi voit olla vuorovaikutuksessa vastavoimaa etänä mistä tahansa päin maailmaa. app InControl Remote mahdollistaa omistajat voivat lukita ja avata auton, Tarkista polttoaineen määrä tankissa tai tarkistaa, jos se on pysäköity kautta älypuhelin tai Älykello. Ne voivat jopa etäisesti käynnistää moottorin ja asettaa ilmastointilaitteen tai lämpöpatterin pysäköinti.

Varmistetaan Rover Range: voimakkaat moottorit

Saatavilla heinäkuusta, Range Rover takaa diesel- ja bensiinimoottorien Se koostuu kuusi eri polttoaineita varten, yhdessä automaattivaihteiston ZF kahdeksan nopeus järjestelmä ja neliveto Älykäs Voimansiirto Dynamics.

moottorit Dminäjasel ingenium of 4 Kahden litran sylinterit ovat käytettävissä sävyjyrkkyydet 180 hv 240 hv. Lisäksi se on saatavana Ingenium bensiini nelisylinterinen, 250 hv, joka mahdollistaa kiihtyvyys 0-100 km / h 6,7 sekunnissa. Hieman myöhemmin evoluutiota tämän tarjotaan 300 hv.

kanssa V kuusi-sylinterinen 300 hv V6 on ja 700 Nm, joka lupaa hengenvaarallinen suorituskykyä liuottimet ja off-road taitoja. Stop dja valikoima moottorin esittelee ahdettu V6 380 hv, Ilmoittaessaan huiman suorituskyvyn: menee 0: sta 100 km / h 5,7 sekunnissa ja saavuttaa maksiminopeus on 250 km / h elektronisesti rajoitettu. Kaikki versiot on pysyvä neliveto ja kuusi sylinteriä on tasauspyörästön lukko ja aktiivinen ilma jousitus vakiovarusteena.

Range Rover maastoauto varmistamiseksiHienoimmat versio Range Rover varmistavat lettä ensipainos, joka on saatavilla maailmanlaajuisesti ensimmäisen vuoden aikana markkinoinnin malli. Ylellisempi kuin HSE, tämä versio Se on käytettävissä vain diesel- ja bensiinimoottoreita 3.0 V6 ja se sisältää laajan valikoiman useita muita ominaisuuksia, kuten Sisältä päällystettyä nahkaa vastaamaan paikkaa, yksinomainen äänijärjestelmä Meridian 1600 W, Matrix-laser LED-ajovalot kaksoispuolajärjestelyn pyörät ja 22 tuuman kiillotettua pintaa ja Terrain Response-järjestelmä 2, joka tulee vakiona (lisävarusteena loput). Se kuuluu automaattinen asetus, joka valitsee automaattisesti parhaan tila Terrain Response ajo sisällä pinta.

Varmistetaan Rover Range: ajo apuvälineitä

Varmista, että Range Rover on monenlaisia kuljettajan tukijärjestelmiä, He tarjosivat vakiovarusteena tai lisävarusteena. järjestelmän edut autonominen hätäjarrutus, kuljettajan tilan valvonta, liikennemerkki tunnustamista, Liikenne ilmaisin käänteinen, mukautuva vakionopeussäädin, 360 pysäköintitutkan tai tukijärjestelmä perävaunun.

Kenttä tarjoaa myös ajo-tuki ja Offroad lupaa merkittäviä taitoja kiitos laatimaan suspensioiden, erityisen kiinnostava, kun kyseessä on pneumaattinen, kanssa kulma 28,8 astetta, ventraalinen kulmassa 23,5 astetta ja kulma 29,5 astetta lähtöön, ja kahluupaikkaa syvyys on enintään 650 mm (600 mm, jos metallin suspension).

Saatavuuden parantamiseksi vaikeita alueita, ilma jousitus, tila maasto nousee 46 mm korkeus normaalista kiertämään nopeudella alle 50 km / h etäisyydellä 251 mm alas tilassa. Jos ajo enintään nopeudella 105 km / h, järjestelmä laskee korkeus 10 mm vähentää ilmanvastusta ja pysähtyminen, automaattinen toiminto Korkeus Access 40 mm alaspäin automaattisesti helpottaa saapumisen ja poistumisen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Range Rover Reborn: Klassinen

Joten on välillä Land Rover maastoauto

Tämä on Range Rover Evoque Convertible