Tamo racemo, ensimmäinen tekniikka urheilu Tata Motors

Tamo racemo, urheilu teknologia jolla Tata Motors tuo merkki ja malliTamo racemo, urheilu teknologia jolla Tata Motors tuo merkki ja malliTamo racemo, urheilu teknologia jolla Tata Motors tuo merkki ja malliTamo racemo, urheilu teknologia jolla Tata Motors tuo merkki ja malli

Se on urheilu coupe jossa yhdistyvät italialainen design, Intian kekseliäisyyttä ja paljon teknologisia innovaatioita. Itse asiassa, Intian yritys ylpeilee, että Tamo on racemo Ensimmäinen auto 'phygital'. Tämä käsite, yhdessä sekä fyysisiä ja 'digitaalinen' viittaa siihen, mikä kuuluu digitaalinen maailma ja fyysinen maailma samanaikaisesti. Ja tietenkin, Tata Motors on ottanut teknologian osiossa vakavasti: auto sisältää järjestelmät pysyvästi kytketty pilveen, geospatiaaliset kartoitus ja monimutkaisia ​​käyttöliittymä optimoida ihmisen ja koneen viestintää.

Mutta myös auton on saatavilla, tällä kertaa digitaalisessa formaatissa Kilpa peli Forza Horizon 3. Piiri on version että yhtiö aikoo käynnistää myöhemmin nimellä racemo +. Ja se on ensimmäinen intialainen auto esiintyvistä pelisarjaan.

'Toimme submarca Tamo keinona lähestyä uutta teknologiaa ", kertoo Guenter Butschek, toimitusjohtaja Tata Motors. Racemo on ensimmäinen julkaisu Tamo, ja meidän odottamaton harppaus tulevaisuuteen ", hän lisää.

'From tyyli ja suunnittelusta kokemusta ja teknologiaa, racemo on jatkoa asiakkaan persoonallisuus, osa digitaalisen ekosysteemin, ja murtaa jään kanssa radikaalia uutta läsnäolo herättää kiinnostusta brändi', totesi myös Butschek.

Racemo suunniteltiin Design Studio Torinon Tata Motors ja rakensi monimateriaali- rakenne alumiinifoliota patentoitu nimellä Moflex, teknologiaa, joka tarjoaa vapaammin suunnittelussa rungon. Se on tekniikka, joka ei ole aiemmin käytetty henkilöautoissa.

Kannalta suorituskykyä, racemo on varustettu turboahdettu bensiinimoottori on 1,2 litran kolmen sylinterin Se tuottaa tehoa 190 hv ja vääntömomentti 21.4 mkg. liittyi automatisoitu lähetyksen ohjauspyörän lavat kuuden nopeus, Tämän moottorin ansiosta auto saavuttaa 60 mph (96 km / h) pysyvä alusta alle kuudessa sekunnissa.

vaikka Tata ei ole antanut tarkkaa lanseeraus, on odotettavissa, että otosyksikkö tuotannon mallin Auto Expossa Intiassa 2018 paljastuu.

Saatat myös olla kiinnostunut

Geneven autonäyttelyssä 2017 Autopista.es

Geneven autonäyttely 2017: Kaikki uuden auton

Tata Hexa 2017: SUV Tatan laatua