2017 Volvo XC60: seuraavan sukupolven SUV useita muutoksia

Volvo XC60, Ruotsin SUV suurenee, turvallinen ja asuttava ja sisältää plug-in hybridi varianttiVolvo XC60, Ruotsin SUV suurenee, turvallinen ja asuttava ja sisältää plug-in hybridi varianttiVolvo XC60, Ruotsin SUV suurenee, turvallinen ja asuttava ja sisältää plug-in hybridi varianttiVolvo XC60, Ruotsin SUV suurenee, turvallinen ja asuttava ja sisältää plug-in hybridi variantti

Volvo XC60 2017 on yksi selkeä tähdet Geneven autonäyttelyssä 2017. Turhaan ei ensimmäistä kertaa, että näet korvike onnistuneen SUV käynnisti yhdeksän vuotta sitten, Se on valmistanut lähes miljoona yksikköä ja tukemalla lähes 30% myynnistä Ruotsin tuotemerkin.

Tällä kertaa se on valmistettu on uusi rakenne, SPA, vapautuu ajassa XC90, jonka avulla se voi olla suurempi kuin edellisen sukupolven ja saada jalkatilaa taka matkustajille. Itse asiassa se on 9 ylimääräistä cm akseliväli -2,87 m- ja on pidempi (44 mm) ja leveys (9 mm), vaikka jonkin verran vähemmän (55 mm). Sen mitat, 4,69 x 1,90 x 1,66 m, edistää siten vaikutelman suuremman tiiviyden ja auto leijuu asfaltin etulohkon sukupolvi, vaikka mikä tarjoaa merkittävän maavara, enemmän kuin 21 cm, mikä mahdollistaa tiettyjen mahdollisuuksia kulkea teillä, vaikka ne olisivat huono tai ruts lumessa. Kyllä. 23 ° tulokulma ja jättökulman 25 tehdä selväksi, että on olemassa maastokäyttöön käyttö.

Volvo XC60 2017Moottorit Volvo XC60 2017

Huolimatta erilaisia ​​merkintöjä, T5, T6, T8, D4 ja D5, kaikki moottorit ja XC60 tulee 2 litran 4-sylinterinen, vaikka erilaisia ​​ratkaisuja Mekaaninen ahtaminen, turbo tai turbokompressorit ja -hybridisaatio sallii sen tarjoamaan laajan valikoiman eri vaihtoehtoja 190 hv D4 Diesel 408 hv T8 hybridi-, kanssa tyyppihyväksytty päästöt 49 g / km CO2 ja 45 km: n sähkökäyttöisen. Tämä on edelleen erottaa läsnäolo sähkömoottori, joka tarjoaa työntövoima taakse ja laatikko tietyn automaattisen lähetyksen, joka kestää 680 Nm vääntömomentti yhdessä, vaikka kahdeksan suhteiden varustaa muun XC60 Volvo.

Dynaamisuus on yhteinen merkille ne kaikki, ja kiihtyvyys 100 km / h alle 7 välillä bensiinin ja 8,5 vähemmän tehokas diesel, vaikka joka ilmoitti mielenkiintoisia päästöt Ndec syklissä, alla 7,7 ja 5,5 l / 100 km bensiinin ja dieselin vastaavasti.

Turvalaitteet Volvo XC60

El uusi 2017 Volvo XC60 käy niin, että kantaesitettiin autonominen jarrujärjestelmä kaupungissa. Siten aktiivinen turvallisuus on ollut osa elintärkeä merkitys kehittämisessä ruotsalainen SUV. Näin ollen Apulaisjohtaja (Steer Assist) Se lisätään järjestelmään city ​​Safety muodostamaan avustaja olisi vastuussa vakavuuden vähentämiseen etutörmäyksessä kääntämällä ohjauspyörää välttää onnettomuuden tai löytää kulma vähemmän haitallinen vaikutus, jos se ei ole mahdollista välttää sitä, aina ottaen huomioon ei-läsnäolo autojen viereisillä kaistoilla. siten muodostaa etukäteen semi autonominen ajo integroitu Pilot Assist, josta hän ottaisi kiihdytys, jarrutus ja ohjauksen käytön enintään nopeudella 130 km / h. Se on, että aika lisävarusteita, ja niin on ilman suspensio muuttuja lujuutta.