Bentley Mulsanne 2017, uusittu ylellisyyttä ja exquisiteness

Bentley Mulsanne 2017, kehitys Britannian sedanBentley Mulsanne 2017, kehitys Britannian sedanBentley Mulsanne 2017, kehitys Britannian sedanBentley Mulsanne 2017, kehitys Britannian sedan

Geneven autonäyttelyssä 2016 on näköpiirissä. Sveitsin tapauksessa et ole Bentley, joka vie sinut sinne hyvä esimerkki innovaatioiden Flying Spur V8 S tai maastoauto Bentayga. Nyt olemme nähneet kolme hyviä uutisia, kaikki kehystetty Bentley Mulsanne perhe, ylellisempi ja iso sedan valikoima British.

Bentley Mulsanne, Mulsanne Mulsanne nopeus ja pitkä akseliväli Niitä päivitetään käynnistää pian kohdata tämä 2016. kosmeettisia muutoksia Ne ovat läsnä sekä kehon ja matkustamon sekä teknologian. Menettämättä hieman eleganssia, huomiota yksityiskohtiin ja exquisiteness, päivitetyn Bentley Mulsanne saa uuden etupuskuri yhtenä kappaleena, uusi konepelti, jäähdytin kotelo, ajovalot, pilari itse ... on joitakin uusia ominaisuuksia British limusiini.

Jos katsomme sisusta Bentley Mulsanne, materiaaleja on myös parannettu luoda modernia tunnelmaa: Lehtipuut, nahka (saatavana 24 eri väriä), verhoilulevyjen, ... brittiläinen yritys haluaa sen ylellisin malli on nyt modernimpi ja voi houkutella nuorempaa yleisöä.

Bentley Mulsanne 2017

Kohokohta varmasti sisäpuolella Bentley Mulsanne, mutta teknologinen osio. Tältä osin British sedan kolmea mallia vastaan upouusi multimediajärjestelmä, Saatavana eri auton kosketusnäyttöjä: Tärkein on 8 tuumaa, kun taas asukkaat takana on käytettävissä pari tablettia 10,2 tuuman näytön tilassa 4G, WiFi ja Bluetooth, ja myös voidaan vetää ulos autosta.

60-Gt kiintolevyn kapasiteetti, täydellinen älypuhelin yhteydessä auton, satelliitti-tv ja myös voimakkaamman äänen laitteiden markkinoilla sikäli kuin on kyse tuotannon autoja: Naim, 20 kaiutinta ja vahvistin 2200 W. ovat joitakin teknologisia ominaisuuksia, lisäämättä kaikki tarjotaan turvallisuuspoliittinen, joka tuo Bentley Mulsanne remontoidussa.

että mekaaninen osio Ei uusia tuotteita. Bentley Mulsanne ja Mulsanne (25 cm pidempi) pitkän taistelun edelleen virtansa 6,7 ilmakehän V8 507 hv teho. Kun kyseessä on Bentley Mulsanne Nopeus, tämä luku nousee 537 hv, kun vääntömomentti on 112,2 mkg. Tämä tahto koskee kiihtyvän 0-100 km / h 4,9 sekuntia ja saavuttaa 305 km / h. Ilmajousitus eri ajotilaa ja tehokkaat jarrut antaa lisäarvoa Bentley Mulsanne, ylellinen, mukava auto ja samalla urheilullinen.

Bentley Mulsanne 2017

Saatat myös olla kiinnostunut

Ylellinen ratsastaa kyytiin Bentley Mulsanne Speed ​​(video)

Ensimmäinen testi: 2016 Bentley Continental Classic päivitetty