CX-5 2017 niin Euroopan valikoima SUV

Mazda on esitellyt Euroopan valikoiman uusia Mazda CX-5 Geneven autonäyttelyssä 2017Mazda on esitellyt Euroopan valikoiman uusia Mazda CX-5 Geneven autonäyttelyssä 2017Mazda on esitellyt Euroopan valikoiman uusia Mazda CX-5 Geneven autonäyttelyssä 2017Mazda on esitellyt Euroopan valikoiman uusia Mazda CX-5 Geneven autonäyttelyssä 2017

Uusi valikoima Mazda CX-5 ja esiteltiin viime Hall of Los Angeles, mutta tekniset Amerikan markkinoille. Nyt samaan aikaan Geneven autonäyttelyssä, japanilainen tuotemerkki on esittänyt useita tämän SUV määrä myydä Euroopassa tulevina kuukausina ja hänellä on suuri paino myyntimäärän maailmanlaajuisesti.

Mazda CX-5 2017 kosmeettisia muutoksia

Emme edessään uusi malli, vaan pikemminkin suuri päivitys Mazda CX-5 on edelleen autoliikkeiden. Japanilainen autonvalmistaja korostaa toimi vaikuttaa erityisesti vahvuuksia SUV, eniten arvostetaan niiden ostajille. Ulkomuoto on etsitty dynaamisempi tyyli, tarjoaa terävämpi hänen edestä ominaisuuksia, korostaen uuden formaatin molempien ajovalaisimet kuten takavalot, jotka antavat sille enemmän nykyaikainen ja teknologisen ilman ansiosta täytäntöönpanoa LED-tekniikka versioissa Access. Puskurit ja säleikkö Mazda CX-5 on myös korjailla etsivät selvempää kuvaa.

CX-toukokuu 2017Mazda CX-5 2017 ajatella elämää aluksella

Turvautuminen jälleen kerran Japanin terminologiaa, Mazda sanoo CX-toukokuussa 2017 range "on kehittyneempi Jinba Ittaille luonnetta, mukaisesti filosofian keskitettynä ihminen." Käännetty espanjaa voisi maksimoida hoitaa kaikki ne tiedot, jotka tekevät arjen kuljettajalle ja matkustajille. Tässä mielessä sisustus tarjotaan kanssa mukavampi esitystapa ja käytetyt uudet materiaalit jonka tavoitteena on edistää mukavuutta ja kehittyneempi ergonomiaa.

Keskiosassa kojelaudan uuden Mazda CX-5 kohokohtia uusi värinäyttö, Nyt se ei ole niin integroitu konsoli, koska se on etsitty enemmän kelluva muotoilu, mutta joilla on samanlainen ohjaus, kun valikoita, jotka mahdollistavat pääsyn multimediajärjestelmä, selaimen tai muun ajoneuvon parametrien toimintoja. Parannukset myös saavuttaa instrumentointi, ohjauspyörä, lohkottu, jotkut valvontaa tai jopa oma paikkaa, uudistettu vähentää väsymystä. Uusiin laitteisiin ovat erityisiä pakkaaminen takaistuimet, joka voi sisältää myös lämpö- paikkaa tai Uusien järjestelmien ajo apua, erityisesti viitaten Uusi heijastusnäyttö projektit tiedot suoraan tuulilasiin.

CX-5 sisällä 2017Mazda CX-5 2017 G-Vectoring ohjaus

Taso alustan, parantaa ajomukavuutta, insinöörit ovat optimoitu tavaramerkkiä eristäminen matkustamon, jousitus ja voimansiirron, korostamalla teknisiä uutuus G-Vectoring ohjaus (GVC) toimivat moottorin vääntömomentti parantaa ohjauksen tarkkuutta ja sileä kiihtyvyys muuttuu pitkittäiset ja poikittaiset korostuvat piirtämällä tiukka kulmat.

Jossa kaikki näyttää pysyvän samana on koneellinen tulo-, Mazda on edelleen sitoutunut SKYACTIV tekniikka välillä 2017 CX-5 voidaan asettaa noin tunnettujen 2.2l turbodiesel, in kallistumia 150 ja 175 hv, on bensiinin vaihtoehtona 2.0 litraa 165 hv -160 CV AWD versiot. mahdollisuus laskennan ylläpidetään automaattinen tai AWD joissakin versioissa. Brand tietojen mukaan myös uuden Mazda CX-5 on oltava jatkuvasti saatavilla autoliikkeiden alkukesällä.