Virallinen: niin on Honda Civic Type R 2017

Uuden Honda Civic Type R 2017 kuvinaUuden Honda Civic Type R 2017 kuvinaUuden Honda Civic Type R 2017 kuvinaUuden Honda Civic Type R 2017 kuvina

Type R versio uudesta Honda Civic se on virallista, vaikka se näyttäisi Geneven autonäyttelyssä 2017. Neljän kuukauden kuluessa, ja heinäkuu, saapuu jälleenmyyjille brändin.

Tällä kertaa, ja toisin kuin mitä tapahtuu edellisten sukupolvien Uuden Honda Civic Type R 2017 on saatavilla lähes alusta markkinoinnin uuden Civic.

2017 Honda Civic Type R Se tarjoaa erittäin näyttäviä kuva, jopa enemmän kuin edeltävä malli, eikä lähes pass kilpa-auto hyväksytty tiellä liikkuvan. Se on tehnyt huolellista työtä tuulitunnelissa ja on näin kanssa useita aerodynaaminen laitteita. Se ei ole yksinkertaista "esteettinen meikki" ja kukin elementti on erityinen tehtävä erinomainen vastuskerroin ja sekä suuren hissin suurella nopeudella.

uusi itsekantava runko 2017 Honda Civic Type R tarjoaa myös monia etuja näkökulmasta dynamiikkaa, ja osoituksena se, että Se on 52 prosenttia jäykempi kuin ennen, kun akseliväli Se antaa enemmän mukavuutta ja parantaa niiden käyttäytymistä, mikä saavutetaan myös ansiosta uusi multilink jousitus takana korvaa edellisen vääntö- akseli. Kuten edellisen sukupolven malli, tyynyt ne ovat ohjatut, mutta tässä tapauksessa on kolme toimintatilaa, jotka voidaan valita riippuen ajo-ohjelma; Näin ollen myös se vaihtelee asettamalla osoite, kaasuun ja toiminta ajo apuvälineitä.

2017 Honda Civic Type RHonda Civic Type R 2017: moottori

moottori 2017 Honda Civic Type R edelleen 2 litran turboahdettu, mutta kiitos pieniä muutoksia sähköisen hallinnan, He ansaitsevat 10 hv enemmän valtaa päästä 320 yhteensä CV, kun taas pari maksimi pidetään 40.78 mkg. Se myös säilyttää kuusi nopeus manuaalinen siirto mekaaninen tasauspyörästön, mutta se on parantunut toiminnan valitsimen; on myös järjestelmä, joka toimii pisteestä-kantapään vähentää ja käyttää joko ajotilaa valittu.

Honda Civic Type R yllä myös tehokkaampia laitteita edelleen Brembo jarrut, vaikka tässä tapauksessa olemme valinneet erilaista ja erityistä renkaat Continental SportContact-noin 6, erityisesti kehitetty tätä asennettu malli- 20-tuuman pyörät sijasta 19", ja mittaamalla 245/30 R20.

Vaikka on vielä paljon virallisia tietoja, on jo spekuloitu, että suorituskyky uuden Honda Civic Type R ovat periaatteessa samat kuin edellinen malli: Se kestää 5,7 sekuntia 0-100 km / h, huippunopeuden noin 270 km / h. Mitä teemme Se on parantunut huomattavasti ne ovat dynaaminen ominaisuuksia kiitos alusta, joka tarjoaa ja lupaa paljon suurempi käyrä käyttäytymistä. Pian tarkistaa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Yritimme uusi Honda Civic 5p 2017

Honda Civic Type R, Ford Focus RS ja Seat Leon Cupra, joka on nopeampi?

CR-V ja HR-V: Honda SUV mikä sinua kiinnostaa eniten?