Ferrari GTC4Lusso: 4-paikkainen Superauto

GTC4 Ferrari Lusso, uusi koru Geneve 2016GTC4 Ferrari Lusso, uusi koru Geneve 2016GTC4 Ferrari Lusso, uusi koru Geneve 2016GTC4 Ferrari Lusso, uusi koru Geneve 2016

Toki voit muistuttaa Nykyisen FF ... ja et tule väärä. Itse asiassa Ferrari GTC4Lusso joka on juuri ilmoittanut tänään orin täyteen laukkaan korvaa kaupallisesti. Vaikka se kestää monta esteettisiä sisältö on epäilemättä Se tulee urheilua paljon tehokkaampaa ja hienostunut. Muun muassa siksi, ensimmäistä kertaa, Ferrari integroida tässä suuressa coupe 4 paikkainen urheilu kiinteä ohjausjärjestelmä (Eli, myös ohjaa takapyörien) AWD. Juuri mitään.

Ferrari GTC4Lusso, että virallisesti esitelty vuonna maaliskuussa Geneven autonäyttelyssä 2016 yhdessä T ilmoitti myös Kalifornian Handling Speciale HS, ja luotiin jonka tarkoituksena on yhdistää elegantti 3 oven rungon ja sisätilojen 4 paikkaa, jossa on monipuolinen ja urheilullisuus toistaiseksi tuntemattomia Italian tuotemerkin. Siksi tänään ilmoittanut Evo Ferrari 4RM, järjestelmän AWD valmistaja itse, integroitu ensimmäistä kertaa uuden 4RM-S patentoitu, mukaan lukien Myös takaisin suuntaan, Tavanomaisten edessä. Kaikki tämä on edelleen yhdistettynä viimeisimpään kehitykseen luisua Ohjaus 4,0, nyt elektroninen ero (E-Diff) ja vaimennus ohjaus SCM-E. Tuloksena pitäisi olla urheilua, joka, hyvä mukavuus, sumase suuri käsittely ja parantaa vakautta kaikenlaisia ​​pintojen ja ympäristöissä.

Ferrari GTC4Lusso: ilmakehän V12

Mutta, kuten jokainen suuri urheilullinen, Ferrari GTC4Lusso mitään lupausta dynaaminen kuin ilmoittaa tänään brändin ilman vertailumoottori. tämä Grand Tourer ja kiinnikkeet sama moottori nykyisen FF ja F12berlinetta, vaikka jälkimmäisessä tapauksessa hieman vähemmän virtaa. Se on siis V12 voimakas ilmakehän 65 °, jossa on 6262 cm3, puristussuhde 13,5: 1 ja 690 hv 8000 rpm. hänen poikkeuksellisesta maksimi vääntömomentti (71,1 MKG) toimittaa at 5750 rpm, 80 prosenttia nyt saatavana vain 1750 rpm. Ei tarvitse tai että voitte kuvitella, kuinka nopeasti voit tulla: vain tietää sen 0-100 km / h (3,4 sekuntia) ja Suurin sallittu nopeus (335 km / h) tietää, että Hän lyö ennätys kategoriassa.

Ja tämä tulevaisuus on paljon GTC4Lusso Ferrari urheiluauto. Itse asiassa, mittaa 4,92 metriä pitkä ja lähes 2 metriä leveä, jossa ilmoitettiin 1790 kg paino joka ottaen huomioon sen 690 hv, mahdollistaa paino / teho-suhde erittäin hyvä: 2,6 kg / CV. Sen hienoja ominaisuuksia myös mahdollista uusi aerodynaaminen ratkaisut joiden joukosta säleikkö, jossa on integroitu ilmanottoaukot, uusi puoli tuuletusaukkojen reminiscence 330 GTC, takaspoileri asennettu katolle ja diffuusori kolminkertainen hila. Mutta silti ei anna virallisia lukuja, Ferrari ei varmistaa, että sen ilmanvastuskerroin on huomattavasti pienempi kuin Ferrari FF.

Ferrari GTC4LussoJa sisällä, uusi Ferrari GTC4Lusso ehdotettu arkkitehtuuri Double Cab, korkean suorituskyvyn, ammattitaito ja erittäin suuri ämpäri paikkaa ja viimeistelty varmistamaan poikkeuksellista mukavuutta ja tilavuus. Lisäksi tämä urheilu debyytti yhden Ferrari uudelle alustalle infotainment, jossa pscree kapasitiivinen kosketusnäyttö HD 10.25 tuumaa. Ohjauspyörä myös olla kompakti ansiosta pienempi turvatyyny.

Ferrari GTC4Lusso nimi on innoittamana brändi, yksi hänen maineikkaan edeltäjänsä ... kuten 330 GTC 330 GT Berlinetta 250 GT ja Lusso. No. 4 viittaa 4 mukavaa paikkaa. Kuka voisi hyödyntää niitä ... erityisesti kuljettajan.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Ferrari myytiin 32 miljoonaa euroa!

SUV Ferrari? Katso vastausta ...