10 Luotettavin autoja 2016, mukaan Consumer Reports

Luotettavin autojen 2016Luotettavin autojen 2016Luotettavin autojen 2016Luotettavin autojen 2016

Vuosittaisen tutkimuksen Consumer Reports palaa näyttää meille, mitä Luotettavin autoja 2016. Jotta nämä johtopäätökset, testejä tehdään malleja markkinoille ja harjoittavat lukuisia tutkimuksia käyttäjille näistä autoista, ottaen huomioon jopa 17 alueille, joista voidaan tehdä päätelmiä ongelmista voitko antavat tietyn auton.

Esitämme luettelo luotettavin autoja 2016 Pohjois-Amerikassa:

1. Toyota Prius

Uuden sukupolven Toyota Prius on keksiä parannuksia sen kulutus hybridi käyttövoimalaitteen, sekä rakentaa uuden alustan, pidempi elin, leveämpi ja alempi kuin ennen ja hiljaisempi ja miellyttävä ajo. Kaikki tämä on tehnyt ensimmäisen luettelossa luotettavin autoja 2016 asetetaan.

2. Lexus CT 200h

Ei ole yllättävää, että Lexus CT 200h välillä liimattu Toyota Prius, sillä on samat hybriditeknologia. Muista, että Lexus on ylellisyyttä tuotemerkin omistaa Toyota. Epävirallista ajon aikana ja melko alhainen melu, kulutuksen melko sisältö ja laatu viimeistely, joka sopii odotettavissa segmentin lisätään. Voimme sanoa, että on yhden tason ylä (kuten pintamateriaalit ja laitteiden osalta) suhteessa sen hengen, The Toyota Auris Hybrid.

3. Infiniti Q70

infiniti Q70 Tömistän sen segmentin ansiosta on helppo käsitellä, erittäin oikeaan suuntaan ja hyvä eristys osaston, joka on esitetty, jossa on koettu laatu ja runsaasti tilaa. Mekaaniset ominaisuudet keskuudessa vaihtoehtoja ja V6 V8 moottorit.

4. Audi Q3

Audi Q3

Saatavana etu- tai neliveto-, on pystynyt toimimaan kilpailevana esimerkkejä muiden pienten SUV kuten BMW X1 ja Mercedes-Benz GLA, jopa koskettaa läheisesti laatuun ja käyttäytymiseen isoveljensä Audi Q5.

5. GX

Sama vanhempi kuin Toyota 4Runner, Se osoittautuu yksi harvoista SUV Vartiointi perinteinen Olennaista tässä segmentissä. Tehokas V8 bensiinimoottorin ja optimaalisen ominaisuuksia kuorman vetämiseen kuvaavat tätä autoa. Se on kolmannen rivin istuimia ei kaikki on mukava muissa malleissa, mutta voidaan taittaa on suurempi runko. Linea Sol ylellisyyttä päättyy ja hyvin toimi.

6. Lexus GS

Jälleen Toyota ylellisyyttä tuotemerkin palaa luetteloon, jossa Lexus GS, auto, joka kilpailee tehokkaasti toisia saksalaisten kapakoissa ja jolla on voimakas mekaaninen variantteja, jossa vaihtoehto taka- tai neliveto-automaatti ottaa urheilullinen GS F-versio kahdeksan-sylinterinen moottori 'V'.

7. Mercedes-Benz GLC

luonnollinen korvike Mercedes-Benz GLK, on vielä mökki ylellisyyttä päättyy ja hienoisessa kasvussa tilaa matkustajille takarivissä. Mercedes-Benz GLC on useita valinnaisia ​​kuljettajan apua laitteiden ja turvallisuutta, sekä urheilu versio nimeltään GL43 AMG ja lisäominaisuuksia, jotka voivat muuttua autoa joka päivä, urheilu ja jopa auton jättää asfaltin ajoissa.

8. Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze 2016 Eikö on tunnettu ottaa tehokkaat moottorit, vaikkakin erittäin tasainen käyttäytymistä, joka edistää mukavuutta liikkeen aikana. Takana on varsin tilava ja infotainment järjestelmä yhdistää mobiililaitteisiin OS Android tai omena.

9. Audi Q7

Ylellisyyttä SUV suuri on yksi suosituimmista sen segmentillä. tämä Audi Q7 Se on kaikki kehittyneen tekniikan Volkswagen-konsernin sekä mekaanisesti pintamateriaalit ja laitteita. Mukava, voimakas ja tasolla parhaiten luokkansa ajoneuvoon.

10. Toyota 4Runner

Jotain alla hänen veljensä ryhmä Lexus GX, löydämme Toyota 4Runner, kova ajoneuvon SUV ennen ja tärkeitä ominaisuuksiamaastossa'. Työskentelin jonkin verran vähemmän kuin Lexus malli, 4Runner tulee hieman äkillinen käytöksessään ja on myös valinnainen kolmannen rivin istuimet, mutta se, kuten Lexus, ei liian mukava.

* Lähde: Consumer Reports