Luotettavin käytettyjä autoja markkinoilla

Sijoitusta luotettavin malleja, mukaan DekraSijoitusta luotettavin malleja, mukaan DekraSijoitusta luotettavin malleja, mukaan DekraSijoitusta luotettavin malleja, mukaan Dekra

Dekra on vastaavan viraston suorittamisesta vastaa meidän ITV Saksassa, mutta hänen työnsä ei rajoitu tarkistaa ajoneuvoja. Saaduista tiedoista näissä arvosteluja, kehitetään kattava luotettavuus ranking.

He käyttävät ns DFI (Dekra falut indeksi, tai vika oli Dekra), joka vertaa viat läsnä ajoneuvon keskimääräinen segmentin. Niinpä hakemaan tukena runsaasti tietoa saatujen tulosten kukaan muu kuin 15 miljoonaa analyysit sisään yli 500 mallia. Lisättyä luotettavuus, älä anna tilastollista merkitystä mallina, jos se on tarkistettu vähintään 1000 kertaa.

Tarkastuksissa on lueteltu kolme välein mittarilukema: 0 50000 km, 50000 100000 km ja 100000 150000. Ja ensimmäistä kertaa tänä vuonna ovat luoneet jakso tuodaan markkinoille vuonna kolmen viime vuoden autoa, jossa vain se otetaan huomioon ensimmäisen aikavälin mittarilukema. Myös Classic Car osio, jossa autoja yli 30 vuotta arvostetaan suosituimpia, ja yksi säännöllisiä autoja käyttää markkinoiden jossa ne on lopetettu.

Tämän menetelmän, Dekra on todennut, että Mallin vähemmillä vikoja on Audi A6, Kaikissa kolmessa mittarilukema välein. Loput sijoitusta segmenteittäin, kuten alla:

Luotettavin auto markkinoille kolme välein Mittarilukema: Audi A6 (DFI 94,6)

Pienet autot: Honda Jazz (DFI 74.6)

Kompakti autoja: BMW 1-sarja (DFI 86.3)

medium / salonkivaunu: Volvo S60 / V60 (DFI 89.4)

Premium autot: Audi A6 (DFI 94,6)

Urheilu / laskettavalla: Audi TT (DFI 81.1)

SUV / SUV: Audi Q5 (DFI 89.3)

MPV: Ford C-MAX (DFI 80,0)

Vans: Mercedes Vito (DFI 67.0)

Suuri pakettiautojen: Renault Master (DFI 63.0)

Saatat myös olla kiinnostunut

Luotettavin autojen markkinoilla

Autot ja luotettavampi ja arvokkaita tuotemerkkejä, mukaan Consumer Reports

Mitkä ovat epäonnistumisia autojen ja kompakti katumaasturit bestsellereitä?

Brands ja parhaiksi autoja helmikuussa Internetissä