Autoni aina kaupassa, voin muuttaa sen toiseen?

Autoni aina kaupassa, voin muuttaa sen toiseen?

Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Ei. On kysymys auton ostosta tämän ainutlaatuisen virkettä ei sovelleta. Kuvittele ostaa auton ja ensi viikolla huomaat sen ensimmäisen tuomion ja sinun on otettava se liikkeeseen. Otan järjestää ja 15 päivää aikaa korjata sitä uudelleen. Olen varma luulet, ensimmäinen, 'Go Lucky minulle,' ja toinen, 'kerro minulle muuttaa muita, tämä ei vielä luottamus'. Toistaiseksi olisit pysyä halu.

Aluksi annamme uuden auton, koska mukaan laillisen takuun on annettava mahdollisuus valmistaja korjata ajoneuvon, koska tuotto ei ole automaattista. Jos annat sille, mutta lopulta usean tulemisista ja menemisistä kauppaan auto on todennäköisesti lamakausi silloin on mahdollisuus. Vaikka meitä varoitetaan, että se ei ole helppoa.

Muista myös kysymys veroista, jotka ovat epäsuorasti ostoon auton. Jos valmistaja palaisi ajoneuvoa, mutta ei veron osuus. Laki ei salli korvaukset niistä maksetuista veroista auton, joten vaikka muutamme autoveron jälleen joudumme maksamaan. Käyttäjän on otettava takaisin arvonlisäveron ja rekisteröintimaksu.

monia mahdollisuuksia

Kuinka monta mahdollisuutta olisi annettava valmistajalle kunnes todetaan, että minun pitäisi antaa itselleen uuden auton? Pitäisikö meidän päästä 24? Sillä ei ole laissa määrätty, joten meillä on ongelma. Mario Arnaldo puheenjohtaja Euroopan autonvalmistajien Associates syy on kolme mahdollisuutta, mutta lähes aina tehdä reklamaation. Meidän on toimittava vastaan ​​myyjä, jakaja. Nämä poikkeavat valmistaja, mutta sinun täytyy vaatia myyjältä. Yleensä he voittavat tapauksissa kun akkreditoitua asiantuntijan kertomuksen, jonka mukaan ajoneuvo ei ollut tyytyväinen. Eli, Sovinnollinen yleensä ole rahaa takaisin tai muuttaa auton.

Saan korvaavan auton?

Sinun täytyy tietää, että lakisääteinen takuu on täysi takeet siitä, että tätä prosessia aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriötä käyttäjälle. Tämä tarkoittaa, että vaikka lainsäädäntö ei edellytä tarjota korvaavan ajoneuvon tai kohteliaisuus voi joskus olla toivottavaa välttää tilanteita, joissa referimosa reclamaciones.Nos korjausajan ylittää tavallisissa tai kohtuullisesti aikaa, jolloin me tulla mitä sääntöjä suojelun consumidoresdenomina "suuria haittoja" for elconsumidor.

Se voisi perustaa kohtuullisen korjausajan 20 työpäivän kuluessa, ei lasketa aikaa kuluu saapumista varaosien valtuutetun. Tämän jakson jälkeen ja aina arvioida olosuhteita, kannattaa harkita hankaluuksia pitemmälle kuin voidaan kohtuudella olettaa. Ottaen huomioon nämä haitat, joita on vaikea arvioida, myyjä tai ostoksia voi vaarana että asiakas vaatia hinnanalennusta tai sopimuksen purkamiseen. Olisi myös mahdollista vaatia korvausta vahingoista,

Takuuaika on keskeytetty, kun ajoneuvo on korjattu?

Kyllä, korjaus keskeyttää laskemisen määräaikojen takuun. Kun virkamies tekee korjaamopalveluis- ajanjakson laskemisessa keskeytyyvaatimus keston aikana mainitun korjauksen. Keskeyttämisaikana alkaa ajoneuvosta käytettävissä myyjälle ja päättyy kuljetusvehikkeliin jo korjattu. Näin ollen, jos ajoneuvo olisi 2-vuoden takuu, ja tänä aikana on kaupassa 20 päivää, takuuaika päättyy 2 vuotta ja 20 päivää toimituksesta.