Luotettavin monikäyttöautoissa

Luotettavin monikäyttöautoissaLuotettavin monikäyttöautoissaLuotettavin monikäyttöautoissaLuotettavin monikäyttöautoissa

Mazda5

Mazda5

18-20

Mazda5 on pysynyt Ulkolinjapuhelut tarkistaa muita malleja jonka tavoitteena on uudelleenohjelmointi moottorin hallinta moduuli poistamaan tiettyjä riskejä dieselmoottori kiihtyvyys. Mazda5 tuskin kärsivät toistuvia vika. Joukko pieniä lukuisia versioita bensiinin hyötynyt takuuaikana korvaaminen äänenvaimentimen, ennenaikaisesti heikkeni.

laatu

3 out of 5 stars

Mazda5 tarjoaa Hyvä kokema laatutaso. Enrases, tarkka, estää tärinää. Tiettyjen musta ja kovat muovit ovat läsnä, mutta esitys on mukavaa.

Käsityksemme

Kun lasku Toyota ja Honda, jollei suuria puhelut tarkistaa, Mazda tulee yksi Trusted Brands. Mazda5 hyödyntää sitä: sen luotettavuus ei ole koskaan kyseenalaistettu.

Renault Scenic

Renault Scenic

luotettavuus

17,5 20

Vaikka Nykyinen Scénic edelleen yksi luotettavimmista mallien tuottama Renault, ei ole erehtymätön. Vuoden viimeisellä neljänneksellä 2012, muutama sata bensiinin malleja TCe 115 hv kutsuttiin työpajan käsitellä mahdollinen menetys jarrutehostimista koska ohjelmisto vika injektiopesään. Kuitenkin parantaa yleistä luotettavuutta se on mukana vähennys elinikä joidenkin osien kulumista (Renkaat, jarrupalat ja -levyt, kytkin).

laatu

4 ulos 5 tähteä

Kojelaudan Scénic kuluu yksinkertaiset linjat päälle päällysteen pehmeiden materiaalien. laatu kudos myrsky ovet, listat ja matot ansaitsee korkeampia luokkia. Alapuoli ovat kovia muoveja. Kello, nahkapäällysteinen pyörät vahingoittunut, on vaihdettava jälkimarkkinointi.

Käsityksemme

Scenic osoittaa, jota ilman tänään, Renault hallitsee sen laadunvalvonta prosesseja. menestys sen kaupallinen tila-auto on hyvin ansaittu. Mutta samaan aikaan kilpailu etenee.

Toyota Verso

Toyota Verso

17 20

Tuotettu Turkissa, Toyota Verso ei perustu Auris alustalle mutta Avensis ja Verso, ja ota erinomaiset mekaaniset urut pankki Toyota. luotettavuus elektroniikkaa ja mekaniikkaa on merkittävä. Pieniä ongelmia, mutta on ilmestynyt toimintahäiriöt, kyllä, epätavallinen, kuten sähköiset ikkunannostimet, vian vuoksi alkuperäisen ohjelmoinnin. Myös joissakin yksiköissä puutteet on korjattu jarrulevyt jälkeisessä huoltopalvelut.

laatu

3 ulos 5 tähdet

Vuonna 2012 kattoluukun sulkemista Toyota Verso jouduttiin todistettu tuhansia kappaleita. Mutta laatu on siellä. Matkustamossa, Puuttuessa pehmeitä materiaaleja, materiaalit on säädetty oikein.

Käsityksemme

Kanssa lähes täydellinen luotettavuus ja korkeaa koettu laatu, Verso tee oikeutta kuvan Toyota, ja esittelee uskottava markkinoiden minivans paras vaihtoehto.

5008

5008

16,5-20

5008 jatkaa huipulle luokan. Ilman toistuvia mekaaninen vika, joka tulee pilaamaan uransa. kuitenkin uudelleenohjelmointi on välttämätön moottorin ohjausyksikön. Ei mitään vakavaa, tämä päivitys tapahtuu vain optimoida eri indikaattoreita. Joissakin diesel versioissa, kitka paluukanavan polttoainetta polttoaineen suodatin voi aiheuttaa vuotoja. Lisäksi, Peugeot oli pakko soittaa tarkasteltaviksi 20000 yksikköä veden pääsy takana ikkunat, jotka voivat johtaa kaksi ongelmaa: ensimmäinen, vaurioita ikkunaan moottori; toisaalta, aiheuttaen oikosulun ylikuumenemista. Jälkeen liuos suodatus, ikkunan moottori on suojattava.

laatu

5 out of 5 stars

Viisi tähteä. Se on ainoa ajoneuvo minibussilla joka ansaitsee täydet varten laadun viimeistely: rikas materiaalit, erittäin tarkan säädön ja jämäkästi elementtejä. Valmistuksen laatu on hyvä, vaikka tietyissä malleissa oli palattava kauppaan hyötyä parantaa tallenteiden sivuliepeitä tuulilasiin.

Käsityksemme

Perässäni kilpailijat (lokakuu 2009), 5008 insinöörit ehtinyt tarkentaa. Luotettavia, jossa on rajallinen määrä vikoja nuoruuden laatu viimeistely on paras segmentissä.

Opel Meriva

Opel Meriva

16,5-20

Tuotettu Zaragoza, ja hiljattain remontoitu, Opel Meriva vahvistaa erinomainen luotettavuus, jossa Insignia olisi hyvä ammentaa ... Enimmillään osoitamme tapauksia liiallisesta öljyn tietyissä bensiinimoottoreissa 1.4. Useammin, 1,7 CDTI kaupunkien käyttö, tapauksissa häirintä tukkeutumisen suodattimen hiukkaset ovat tunnettuja. Sen uudistaminen järjestelmä on ohjelmoitava uudelleen.

laatu

3 out of 5 stars

Opel näyttää peittää säästöjään houkutteleva esitysmateriaalit. Kojelaudan lohko hieroo osat, erityisesti keskikonsolissa mutta ei rajoittuen, joilla peli.

Käsityksemme

Meriva osoittaa, että kun annetaan keinot, Opel osaa tuottaa luotettavaa malleja. On sääli, että viimeistely puuttuu joitakin, koska nerokkaan oviaukon ansaitsevat paljon huomiota.

Ford C-Max

Ford C-Max

16 20:

Nykyinen C-Max aloittaa uransa paljon hiljaisempi kuin edeltäjänsä. Moottorit ja vaihteistot ovat peräisin elimen pankin Fordin testattu laajasti muissa malleissa ryhmän. Ensimmäiset mallit myytiin kärsivät joitakin sähköisen ongelmia; Ennen kaikkea, paristot ovat ennenaikaisesti.

laatu

4 ulos 5 tähdet

sisällä laadun Se on asialistalla, pehmeä jyvämateriaalin kojelaudassa, mm. 2500 Grand C-Max kutsuttiin nollata paikkaa toisen rivin.

Käsityksemme

Toisen sukupolven nimeltään C-Max 'tavallinen' aloitti alustan, joka on palvellut uuden Focus. Hän ei ole ollut ongelmia edellisen sukupolven. Rakenteen laatu Se on myös kasvussa.

Renault Modus

Renault Modus

16 20:

Käynnistettiin vuonna 2004, Renault Modus, yksi dekaanit välillä, on aina ollut luotettava. Kuitenkin jotkut liukuvia istuimia oli oikaistava jälkeen myynnin. Myös jotkut korjaavat toimenpiteet vähäisemmistä vikoja, jotka vaikuttavat ohjauspylvään, poljin tai suspensioina. mutta, yleensä omistajat ovat erittäin tyytyväisiä.

laatu

2 out of 5 stars

Paino vuotta ... Renault Modus kojelautaan aina antaa mukavan lisän perusmateriaaleja näköpiirissä, mutta. perusversiota, kankaita ja mattoja myös huomata säästöjä.

Käsityksemme

Tuotettu Valladolid, Modus vuonna 2004 alkoi uuden aikakauden Renault, Master laatu. Tuloksena on erinomaista, asettaa vertailukohtana luotettavuutta.

Volkswagen Touran

VW Touran

15,5-20

Vuonna 2012 joissakin malleissa varustettu 1.2 TSI kutsuttiin korjata ratkaisua useille epäonnistumisia. mutta nyt Touran tarjoaa hyvän luotettavuuden. Kuitenkin jotkut sylinterinkansien moottori 2.0 TDI 140 ei sinetöity olisi korjattava. Hyvin harvoissa laitteissa, joissa on 1,6 FSI ne on havaittu tapauksia, joissa vahingossa vian varoitusvalo kojelaudassa ilman helposti pois.

laatu

4 ulos 5 tähteä

Vaikka esitys on hieman vanha, Volkswagen Touran nauttii varsin hyvin valittu ja hyvin määräsi materiaaleja. Mutta keskikonsoli, jossa kovaa muovia, ei ole niin hyvin "käsitelty" kuten tuloskortti.

Käsityksemme

Julkaistiin vuonna 2002 ja päivitetään kahdesti vuonna 2007 ja vuonna 2010, vuotiaista Touran hyvänä luotettavuutta. Ja voit ylpeitä tarjoamalla Triston todellakin valmis, mutta kiistaton laatu.

Opel Zafira Tourer

Opel Zafira

15,5-20

1,9 CDTI tunnetaan vain muutamia tapauksia kytkemällä hiukkassuodattimen, joka vaihtelee suhteessa edellisen sukupolven. siten yleistä luotettavuutta Tourerin on hyvä, vaikka joitakin sähköisen bugeja, käyttöhäiriöiden seikkoja, jotka vaikuttavat mukavuutta ennen kaikkea. Vuonna 2012, jotkut yksilöt palasi työpajan voidakseen hyötyä päivityksen hallinnan ohjelmistoja läsnäolo lähivalot.

3 out of 5 stars

Jotkut majoitus turvatyyny on jouduttu muuttamaan, ja tietyt päällysteet eivät ole hyvin varovainen. Mutta ulkopuolella, maalauksia ja säädöt ruumiinosien antavat hyvän vaikutelman.

Käsityksemme

Zafira Tourer hyötyy edistystä kuin edellisen sukupolven oli alkanut ymmärtää toimialueen luotettavuuden. Sen sijaan laatu viimeistely, kutistuu vastaan ​​paras.

Citroën C3 Picasso

Citroën C3 Picasso

15-20

Vuonna 2012 suuri joukko e-HDi mallit osoittivat 1,6 ruiskutuspaine ongelmia, Tarvitset tietokoneen uudelleenohjelmointi työpajassa. Myös tietyt yksilöt ovat hyötyneet korvaa valjaat. Ne myös havaittiin epäonnistumisia alkaa diesel 1.6 HDi 90 hv. Useat kappaleet on myös palata kauppaan varten uudelleenasemointi polttoaineen kanavien tilalle jarruvaijerit. Hyvin erityisissä tilanteissa ne on takuuvaihdetut joitakin kuljettajan turvatyyny moduuleja. Heillä on myös muutettu seisontajarru järjestelmiä.

Laatu 3 5 tähteä

Ulospäin, vartalon eri elementit ovat tiukat, ja maalaamiseen oikein. Sisätilojen C3 Picasso lentävät palkitsevaa materiaaleja, joissa säädöt mekaaniset ja elektroniset osat ovat tarkkoja.

Käsityksemme

Viettelevä ja huolellinen suunnittelu, Citroënin kompakti MPV paljastaa myös hyvin rakennettu ja on erittäin hyvä luotettavuus.

Ford S-Max

Ford S-Max

15-20

S-Max on ollut useita päivityksiä korjaamaan pienet viat. Ennenaikaiseen kulumiseen joidenkin hehkutulpat usein johtuu toimintahäiriöstä sähkövastus. Lisäksi veden tulo voi vahingoittaa ohjaustehostepumput. Monet akut purkautuvat ennenaikaisesti. Lisäksi jotkut lentolehtisiä kärsivät ennenaikaista kulumista.

4 ulos 5 tähdet

Esittämistä Ford S-Max on urheilullinen, metalli-insertit kojelaudassa ja massiivinen päällysteitä tiheä vaahto. ole täydellinen, asetukset eivät ansaitse kritiikkiä.

Käsityksemme

Made in Genk, Belgia, uusi S-Max alkaa tuotanto Valenciassa vuonna 2015, se osoittaa hyvän luotettavuuden, mutta ei vielä täydellinen. Päinvastoin, On huomionarvoista erittäin hyvä valmistuksen laadun.

Renault Espace

Renault Espace

14,5 20

Monen pettymyksiä, varsinkin alussa elämänsä, Renault Espace saa hyväksyttävän tason luotettavuutta. Kuitenkin krooninen hauraus noin 1,9 dCi turbo turbo 2.2 dCi ongelmia, jotka joskus on ongelmia tangot, varsinkin vakavia käytön yhdistyä. Myös moottorin toimintahäiriö anturi.

laatu

3 out of 5 stars

Kehon osat ovat tiukasti ja hyötyvät maalaamiseen varoen. Sisällä koettua laatu on hyvä, mutta värähtelyt joidenkin dieselit eivät ole hyväksyttäviä.

Käsityksemme

Tuotettu Sandouville, Ranskassa, on odotettava, kunnes Pariisin autonäyttelyssä tänä vuonna Renault näyttää meille hänen tilalleen. Korvaukseksi, Se tarjoaa laadukkaita hyvällä tasolla luotettavasti ja erittäin vankka.

Seat Altea

Seat Altea

14,5 20

Käynnistettiin vuonna 2004 Seat Altea on vanhin alueella Espanjan tuotemerkin. Näinä vuosina on ollut useita tapauksia. Niinpä jotkut Diesel TDI edelleen ongelmia toimintahäiriö sähköisen hallinnan; uudelleenohjelmointi tarvitaan vielä myyntiin, vaikka jotkut vialliset ohjausyksiköt on muuttunut, mikä on korkea Bill. Joitakin ohjelmia DSG dual kytkin laatikot on ohjelmoitava uudelleen uudelleen.

laatu

3 out of 5 stars

Seat Altea kokoonpanot ovat erittäin hyviä ja kojelauta tekee kovaa ja kiiltävää uurrettu materiaalia vaan. Viime valkoinen paperi suosittelee vaihto, jos on tarpeen, taka-akselin holkit.

Käsityksemme

Kun Altea, SEAT ajatellut houkutella lisää asiakkaita. Mutta hänen argumentit, vuosien mittaan, rajoittuvat vasten kovaa kilpailua. Vaikka se on hyvä tuote, elektroniikka luotettavuus ei ole täysin hallinnut.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Merkit luotettavin autoja Euroopassa, mukaan OCU