Merkit luotettavin autoja Euroopassa, mukaan OCU

Merkit luotettavin autoja Euroopassa, mukaan OCU

Jälleen Japanin automerkit copar paluu huipulle tutkimusten luotettavuus. organisaatio Kuluttajat ja käyttäjät (OCU) Espanjassa yhteistyössä eurooppalaisten kumppaniensa Belgia, Italia, Ranska ja Portugali He ovat koonneet näkemykset joidenkin Yli 30000 eurooppalaisten kuljettajien. Vastausten autoilijoiden on vanhan mantereen, Honda, Lexus ja Toyota ovat kolme automerkkejä luotettavin aika.

että sijoitusta 10 luotettavin auto tuotemerkkejä Euroopassa juuri nyt, vain kolme merkkiä eurooppalaisten autojen valmistajien keskuudessa, joilla on vähemmän ongelmia autonsa ovat BMW, Audi ja Dacia. Muut kiinnostavat Top Ten lisäksi edellä mainittujen Honda, Lexus ja Toyota, Ne sisältävät neljä aasialaisten valmistajien. Vastakkaisella puolella automerkit vähemmän luotettavia tutkimus OCU ja sen eurooppalaiset kumppanit ovat Alfa Romeo, Dodge ja SsangYong.

Vuonna mielenkiintoinen luotettavuus tutkimus valmistettiin OCU ja sen eurooppalaiset kumppanit ovat saaneet yli 70000 arvostukset kaikenlaisten ajurit. Raportissa myös kerätty yleisimmät viat jotka ovat tapahtuneet autojen viimeisten 12 kuukauden aikana (aiheuttamien onnettomuuksien lukuun ottamatta).

Sijoitusta 10 luotettavin henkilöautot merkit Euroopassa

1. Honda: 93 (luotettavuus indeksi)

2. Lexus: 92

3. Toyota: 92

4. BMW: 90

5. Mazda: 90

6. Mitsubishi: 89

7. Kia: 89

8. Subaru: 89

9. Audi: 89

10. Dacia: 89

Brands luotettavin autoja: useammin erittelyt

Mukaan tekemän tutkimuksen OCU ja sen eurooppalaisten kumppaneiden yksi kolmesta kuljettajat myönsivät ottaa auton kauppaan varten erittely.

Usein erittelyjä tai ongelmia Autojen Euroopan tasolla on tapahtunut useista syistä: 21 prosenttia liittyvien kysymysten sähköjärjestelmän (valot, sulakkeet, jne), 11 prosenttia liittyvät kysymykset jarrut, 10 prosenttia moottorin elektroniikka, 8 prosenttia ongelmat ohjauksen, jousitus ja renkaat, 8 prosenttia vikojen syöttöjärjestelmässä moottorin (kaasuttimen, polttoainepumppu, turboahdin, jne.), 7 prosenttia tiettyihin osiin moottorin (vyö keskukset ...), 6 prosenttia ongelmat lämmitys ja ilmastointi, 5 prosenttia ongelmat, jotka liittyvät moottorin jäähdytys ja 5 prosenttia sukua kytkimen ja vaihteiston.

Luotettavin autot

2008 Honda Jazz 1.2 tämä on luotettavin auto Euroopan tasolla yli 433 autoa mukana luotettavuus tutkimus OCU ja sen kumppanit mantereella. Kompakti autojen segmentissä C on vähemmän ongelmia Euroopassa on ollut Ford Focus 1.6 bensiinimoottori; välillä salonkia, Seat Exeo 2.0 TDI, Toyota Prius ja Honda Insight; keskuudessa tila-, Scénic 1.6 dCi Renault ja Toyota Verso 2.0 D4-D, kun taas muoti segmentin SUV, luotettavin oli Volvo XC60 2.0 Diesel.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Luotettavin autoja Espanjassa mukaan OCU

- Brands ja luotettavin autoja, tutkimuksen JD Power-