Mitkä ovat luotettavimpia autoja Euroopassa?

Luotettavin autoihin Euroopassa vuodesta 2016, mukaan JD Power-Luotettavin autoihin Euroopassa vuodesta 2016, mukaan JD Power-Luotettavin autoihin Euroopassa vuodesta 2016, mukaan JD Power-Luotettavin autoihin Euroopassa vuodesta 2016, mukaan JD Power-

Ensin oli vuorossa USA ja Saksa nyt laajennettu Eurooppaan, koska; konsultti J. D. Virta Hän on esittänyt sijoitusta luotettavuus merkkejä ja malleja. Tulokset optimismi sittemmin vahvistanut hienoista parannusta luotettavuutta ja totuus on, että Mitsubishi on parasta tehdä huomautus on ilmoittautunut 77 ongelmia per 100 autoa.

Tavoite on selkeä: saavuttaa vähintään pisteet otetaan huomioon, että alempi on, laadukkaampaa heijastaa. Tätä oletusta, raportissa mitataan raportoidut ongelmat sataa ajoneuvoa (PP100). Miten? J. D. Power on otettu huomioon tapaukset, että kuljettajat auton ostettu viime 12-36 kuukautta ovat kärsineet viime vuonna. se on 177 ongelmia jaettu kahdeksaan luokkaan: ajokokemus, moottorin ja vaihteiston, säätimet ja painikkeet, istuimet, ulkopuoli, tietoviihdejärjestelmiä, ilmastointi ja sisustus.

Keskimääräinen tallennettu teollisuuden vuonna 2016 on PP100 127; kaksi pistettä alle 2015: PP100 129. Yleisestä paranemisesta, mikä johtuu suurelta osin edistystä kokemaan sekä moottorin ja vaihteiston ja sisätilat. Kyllä, neljässä kuudesta Yleisimpiä raportteja liittyvät Bluetooth ja radio; näkökohdat pahentunut 0,5 PP100. "Raising näitä kysymyksiä on kahdesta lähteestä: käytettävyysongelmia ja markkinaosuus sekä käyttöasteet näistä piirteistä ovat lisääntymässä. Toivomme teknologia laajenee edelleen joten tämä avainalue autovalmistajista "ovat ilmoittaneet J. D. Virta.

Luotettavuus autojen on vaakalaudalla

Kun asiakkaat joutuvat käsittelemään ongelmia auton, on eroja kyky jälleenmyyjät löytää ratkaisu. Koska Raportti mittaa kaikista tapahtumista, jotka koskevat niitä asioita, jotka rikkovat tai eivät toimi odotetulla tavalla voidaan ratkaista jälleenmyyntisopimuksen. Tapahtumat tiivistyvät, kun ongelmat ovat suunnittelu: oikea on monimutkainen ja usein säilytetään koko ajoneuvon käyttöiän.

J. D. Virta painottaa luotettavuuden auttaa valmistajia hallitsemaan takuukustannukset sekä kannustaa asiakasuskollisuutta ja edistäminen: "Se on suora vaikutus ostopäätöksiin. Asiakkaat odottavat autossa ei anna ongelmia tai ensimmäisten 90 päivää tai kolmen ensimmäisen vuoden aikana. Kun asunnon kärsivät aiheuttajat voidaan alussa luottamuksen menetys ajoneuvon ja merkki. Valmistajat keskittyvät laadusta ajoneuvojen joten on rohkaisevaa nähdä vaatimaton parannus luotettavuus. "

JD Power-2016 luotettavin autojaKasvot ja ristin automerkit

Tunnetulla menetelmällä, tulokset hogging kaikki mielenkiintoisia ovat ne luotettavuudesta arvioidaan sen perusteella merkkejä. Paras pistemäärä on Mitsubishi 77 ongelmia per 100 autoa, minkä jälkeen Peugeot pistemäärällä 92 PP100, Skoda (95), Volvo (96) ja istuimen (99). Lisäksi ulkonee skoda kanssa Fabia ja loistava luotettavammat malleja niiden ryhmiin (segmentti B ja salonkia) Eteenpäin Clio ja i20 ja Mercedes C-luokan ja Mondeo vastaavasti.

takana syntyy opel ja Aatami kategoriassa kaupunkien hakkaaminen Hyundai i10 ja ylös! Volkswagen, Kia Sportage kompakti SUV (jota seuraa Tiguan ja Mokka) ja Toyota Auris kompakti johtava ennen i30 ja Leon. Cross valuutta edustaa BMW koska sillä on pahiten 178 ongelmia per 100 autoa. Seuraavat tiiviisti Fiat (170), Citroen (166), Mini ja ääni (150 kpl).

Saatat myös olla kiinnostunut

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

- Luotettavuus 10 bestsellereitä

- Luotettavuus tutkimukset: ne ovat uskottavia?