Luotettavin pikkuautoa kaupunkien

Luotettavin pikkuautoa kaupunkienLuotettavin pikkuautoa kaupunkienLuotettavin pikkuautoa kaupunkienLuotettavin pikkuautoa kaupunkien

Renault Twingo. Pisteet 17,5 / 20

Renault Twingo

Jopa uhkaavat kunnianhimoisia kilpailijoita, Twingo vahvistaa verkkotunnuksen luokka. Tarjoaa edelleen poikkeuksellinen taso luotettavuus. Olennaisesti kuuluvan venttiilin sokat, jotka voisivat johtaa moottorihäiriön 1.2 16V, Se vaikuttaa joissakin yksiköissä, Kiinteät ja kokoonpanolinjat Douvrin tehtaalla Ranskassa, ja Curitibassa Brasiliassa, ovat myös parantaneet prosessin. Kuitenkin, se ei ole harvinaista saada mennä takaisin kauppaan ongelmien vuoksi radio. Rapina havaittu tietyissä dieselmoottori yksiköitä on hävitetty kyseeseen moottorinohjausyksikössä. Viat Öljy jäähdytin on takuuvaihdetut ja förankringssystemet etuistuimilla on vaatinut oikaisua työpajassa sekä timonería tietyt vaihteistot.

laatu 5/5

Vaikka eri elementtien hytti pieni timantti merkki kokoonpanot nauttia tarpeeksi hoitoa, mutta sen laatu, hyvin perustiedot, lehdet toivomisen varaa. Lisäksi, erityisen herkkiä paljastaa kuluttaa. Mitä esto-järjestelmän etuistuimet, Hän on tarvinnut korjaus työpajassa ...

Käsityksemme

Twingo poikkeuksellisen luotettavuuden Valitettavasti ei riitä pitämään pois kilpailijoita. Joskus paremmin rakennettu kuin Renault, He ovat tulleet esittämään samantasoisen luotettavuutta.

VW Up!. Pisteet: 16,5 / 20

VW Up!

Aloitettiin vuonna 2012 alussa Up!, kuten Seat Mii ja Skoda Citigo, Se on paljastanut erinomaista luotettavuutta. Vaikka tämä ei ole estettä saaneen joitakin oikaisuja jälkimarkkinoilla. Jotkut meluisa kompressorit ilmastointi Ne on korvattu. jotkut GPS kannettava lisäohjelmointia työpajassa. Mutta ei suuria vika on kirjattu.

laatu 5/5

Harvinaista tässä segmentissä enrases palaset eivät ansaitse mitään kritiikkiä, mutta sisustus on paljastuu paras lopettaa kaikki pienet, materiaaleilla laatu, tasapainoisiksi.

Käsityksemme

VW Se antaa isku leikata tasolla arvoinen korkeampia luokkia. Mutta vain kun olet hävitetty ongelmiaan nuoruuden Up! Voit ottaa johtoaseman kategoriassa.

Fiat 500. Pisteet: 16/20

Fiat 500

Erittäin luotettava, The Fiat 500 jatkuu kuitenkin edelleen muutamin oikaisua, leves kaikissa tapauksissa. Loppukeväästä sarja varustettuja malleja 1,4 16v Heitä pyydettiin tarkastelemaan viimeistään valmistusvirhe mäntien. joissakin TwinAir kaksisylinterinen, turbot ja sytytyspuolat jouduttiin vaihtamaan. Lisäksi, joissakin MJT 1,3, lukitusruuvi isäntä jarru ja elementti ohjaussylinteri on vaihdettava.

Laadun. 3/5

500 hyötyy todellinen valmistus huolta. Vapauttaminen tyylillinen hienostuneisuus sen mukana materiaalit ja säädöt ne ovat hyvä lasku. Kuitenkin jotkut Cabrio avoauto toppeja He ovat antaneet epäonnistumiset.

näkymä

tämä "Starlette" Voisin ovat paljastaneet hassu luotettavuutta, mutta ei mitään muita. Eri hiontatoimenpiteisiin pelata vain hyvin vähäiset viat ja vaikuttaa lähes jokaisen mallin.

Ka. Pisteet: 16/20

Ka

lukuun ottamatta joitakin majakat että valaistu odottamatta, tietyt takajarru rummut meluisa ja joissakin tapauksissa vastahakoinen muutoksia, pieni kahlaamo Hän on osoittanut korkeintaan pienet häiriöt. On tunnettua, mutta jotkut päivitetty tallenteiden ruokia takajarrun tappi ja edessä turvavyön, ja muutokset kilven ohjauspylvään.

Laadun. 3/5

Jos matkustamon Ka nauttii vähemmän tyylikäs esteettinen kuin 500, viimeistely laatu on ylöspäin. Ulkona muutamia tärkeitä kritiikkiä. Saat hyvän kokoonpanon.

Käsityksemme

Tuloksena yhteistyö kahlaamo ja fiat, Ka tuotetaan Tichy (Puola) samassa tehtaassa kuin 500 ja Panda, joka testamenttasi fiabilizados komponentteja. Valmistus vakavuus Ka on kiistaton.

Hyundai i10. Pisteet: 15,5 / 20

Hyundai i10

Vaikka yleinen luotettavuus on hyvä, joitakin elementtejä Hyundai i10 Siinä sanotaan hyvästit nyt ollut joitakin heikkouksia. joten 1.2, Tiettyjen automatiikka on jouduttu ohjelmoida korjaamiseksi moottoriin helistin. Joissakin mekaanisissa laatikot on lukittu takana ylös, tarvitsevat muutosta sincro. Myös ongelmia sähköisen ohjaustehostimen, ylikuumenemisesta hydraulinen pumppu.

Laadun. 3/5

käynnistettiin 2008, i10 Hänelle tehtiin restyling 2010, siten hyödyttää siis enemmän tyylikäs esitys, joten se joukossa paras apuohjelma päättyy.

Käsityksemme

tahaton i10 Se tarjoaa vain tärkeitä etuja: 5 ovea, 5 paikkaa, 5 vuoden takuu, vakava rakennus- ja korkea luotettavuus.

Peugeot 107. Pisteet: 14,5 / 20

peugeot 107

Voimme sanoa, että yleisesti ottaen 107, kuten heidän klooneja, C1 ja Aygo Ne tarjoavat hyvän luotettavuuden, mutta on itse tehty joitakin korjauksia. Viime aikoina useita malleja bensiini varustettu robotisoitu laatikko Hän on kokenut korjauksen lieventämiseksi kaasuläpän toimintahäiriö. Toisaalta tietyt Diesel on viime aikoina kutsuttu jotta muuttamista kampiakselin.

Laadun. 2/5

hytti syyttää paino vuotta: muovi, kova, ja naarmuuntunut ontto. Kokoonpanot ovat oikein. Aina niin perus, komentajat syyttää tietty pitkäikäisyys.

Käsityksemme

käynnistettiin 2005, ja päivitetty 2012, dekaani valikoimaan, tuotettu Tsekin tasavallassa, asettaa hyvän luotettavuuden ja valmistuksen laadun taaksepäin verrattuna kilpailijoihin, mutta hyvin kunniallinen.