Luotettavuutta myydyin hyötyajoneuvot, tutkimus

Luotettavuus 5 bestsellereitä Hyötynäkökulmat. kuvakieliLuotettavuus 5 bestsellereitä Hyötynäkökulmat. kuvakieliLuotettavuus 5 bestsellereitä Hyötynäkökulmat. kuvakieliLuotettavuus 5 bestsellereitä Hyötynäkökulmat. kuvakieli

Seat Ibiza

Luotettavuus: 7 10

Diesel versioita Seat Ibiza Ne ovat kaikkein päänsärky ovat antaneet insinööreille tuotemerkin, pääasiassa kohdataan suuttimet ja ruiskutuspumpun. Melu ilmastoinnin kompressori ja valaistus todistajien ja ratkaistu. Johdannaiset, yhteinen kaikille VW ryhmä, automaattinen kahden kytkimen DSG vaikuttaa myös Ibiza.

Laatu: 3 tähteä ulos 5

viimeinen "restyling" Seat Ibiza malli, joka tapahtui vuonna 2015, käyttöön parannuksia materiaalien laatua enrases mutta eivät ole täydellisiä. Näkyy myös maali laadun parantamiseen.

Käsityksemme

Lapsena hänen "vanhemmat", Seat Ibiza kärsii samoista puutteista että heidän perheensä kärsivät erityisesti Volkswagen Polo, mutta yleisarvosana on merkittävä.

Opel CorsaOpel Corsa

Luotettavuus: 9,5 10

Remontoitu vuonna 2014, Opel Corsa nyt vie suurimman mekaanisen elementtien edellisen sukupolven, ja tarjoaa nyt vankan luotettavuutta. Ainoa kohta, katsella on vesipumppu asennettu 1,4 100 hp, Ei koska olen ollut ongelmia tähän mennessä tässä mallissa, mutta koska osakkeiden Adam, ja hän teki, että on ollut jonkin verran.

Laatu: 3 tähteä ulos 5

Opel Corsa on saavuttanut merkittävää edistystä materiaalien laatua on huolissaan viimeisimmässä päivityksessä on jana keskiarvon, lähemmäs ja lähemmäs Volkswagen Polo.

Käsityksemme

Vaikka ulospäin ei vaihtele paljon edelliseen versioon, parantaa sisällä Opel Corsa on syvä.

VW Polo

Luotettavuus: 7,75 yli 10

Kuten Volkswagen Golf, Joissakin yksiköissä osoittavat Volkswagen Polo bensiiniä "ruokahalu" öljyn kulutus, ja 1.6 TDI diesel epäonnistumiset osoittavat jäähdytysnestettä kuluu hauras suuttimet. Jakeluketjussa Moottorin 105 hv 1.2 TSI on tarkoitus pidentää klo moottorivaurion vaaran. DSG myös ongelmia muun ryhmän pyritään ratkaisemaan.

Laatu: 4 tähteä ulos 5

Vuodet alkavat vaikka nykyinen Volkswagen Polo syntyi vuonna 2008 ja uudistettiin vuonna 2014. Nyt sisällä molemmat sen kokoonpanoja ja käytetyistä materiaaleista yläreunassa sen segmentin.

Käsityksemme

Vaikka peräkkäiset huollot ratkaisemaan tuomiot alkaa vaikka joitakin vuosia.

Dacia SanderoDacia Sandero

Luotettavuus: 8 10

kun taas ongelmia vialliset akut Dacia Sandero on ratkaistu, omistajat varustetut mallit navigointijärjestelmä He valittavat arvaamaton käyttäytyminen, olisi tarpeen uudelleenohjelmointi tai joissain tapauksissa korvaamisesta. Harvinainen ovat vika nestekaasun versioita, joissa ongelmia käynnistettäessä.

Laatu: 2 tähteä ulos 5

Sandero yleinen laatu ei ole huono, kun ajatellaan sen hinta. Kuitenkin jotkut omistajat valittavat asennus epätäydellisyydet kojelautaan.

Käsityksemme

nykyisen Dacia Sandero 2012 Se on esitetty alusta luotettavana ajoneuvo. Vain LPG (nestekaasu) versiot rikkomaan tätä koskematon kuva.

Renault Clio

Luotettavuus: 8,25 10

muutaman ja ei kovin yleisiä ongelmia Renault Clio. Muutaman yksiköissä niitä on havaittu polttoaineen vuodon paineanturi ja jälkimmäinen ruiskutustiehyt, ratkaista paremmin kiinnittäminen ensin. Harvinainen, melu edessä, kiinnitettiin interventio työpaja. Jotkut RS ovat kärsineet jonkin verran epäonnistumisia turbo. Harvat sähköisiä ongelmia.

Laatu: 3 tähteä ulos 5

sisustus ei ole vahva kohta tämän Renault Clio. Siinä löydämme erilaisia ​​kovaa muovia reunoille kojelaudan herkkä naarmut ja rätisee eri materiaaleja. Jotkut omistajat valittavat halkeamia arkkien lähtöjen LVI-järjestelmän.

Käsityksemme

Ei vakavia luotettavuus ongelmia, mutta arvosteltu sen päättyy, hän haluaa lunastaa itsensä syvästi uudistettu Clio saapuvat nyt.