Mitsubishi 2016: autot saapuvat

Mitsubishi: autot saapuvat 2016Mitsubishi: autot saapuvat 2016Mitsubishi: autot saapuvat 2016Mitsubishi: autot saapuvat 2016

Mitsubishi Outlander. Lokakuu 2015.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander Debytoida pudota suuret restyling Se vaikuttaa lähes kaikkiin kohtiin. kanssa aggressiivisempia suunnittelu, 4,69 metriä ja kyky jopa 7 paikkaa, lupaa enemmän kuin 30 parannuksia, joilla pyritään muun muassa parantamaan sen äänen ja aerodynamiikka. jäykempi alusta, ja jousitus ja ohjaus kalibroida, osaltaan vahvistaa niiden dynamiikkaan. Saatavana etuvetoinen tai, Espanjassa säilyttää Diesel nykyinen DI-D-220 150 hv... Vaikka Yhdysvallat tarjoavat myös bensiinimoottoreita.

Mitsubishi Outlander PHEV. Marraskuu 2015.

Mitsubishi Outlander PHEV

Pian sen jälkeen se saavuttaa markkinoilla versio 220 DI-D Se kääntyy Mitsubishi Outlander PHEV variantti, 2. sukupolven ensimmäinen hybridi-SUV markkinoilla. Kun sama esteettinen ja runko päivityksiä, Se ei vaikuta sen monimutkaisen käyttövoimajärjestelmä (Muodostuu bensiinimoottorin ja sähkömoottorin 120 CV 82), vaikka tuo parannuksia, jotka vähentävät sisäisen kitkan päästöjen vähentämiseksi homologoituja CO2 44-42 g / km.

Mitsubishi Montero Sport. Tammikuu 2016.

Mitsubishi Montero Sport

Perustuvat alustan uuden L200, ja kantaesittänyt monia ominaisuuksista Outlander, Mitsubishi Montero Sport uusitaan ensi vuoden alussa antamaan paljon nykyaikaisempia alue. debytoida multimedian ja liitettävyys järjestelmien, parannettu ympäristö ja uusi turbodiesel 2,4-D MIVEC 154 ja 181 hv, jotka lupaavat olla 17 prosenttia tehokkaampi. Se on määrä markkinointia yli 90 maassa, vaikka vahvistetuksi, jos se tulee Euroopassa ... ja jos näin on, onko se tulee myöhemmin.

Mitsubishi Space Star. Helmikuu 2016.

Pieni Japanin kansalainen, Vain 3,70 metriä, uudistuu vuonna 2016. With 5 ovea ja 5 paikkaa, uusi Mitsubishi Space Star tarjoaa enemmän moderni muotoilu ja parempia laitteita. Vähän tiedetään mitä heidän mekaniikka ovat: tänään se markkinoidaan kahdella bensiinimoottorit 70 ja 80 hv, korostamalla sen mukavuutta ja sen edullinen hinta.

Mitsubishi ASX. Lokakuu 2016.

Mitsubishi ASX

Kohokohta Japani ja vuoteen 2016 mennessä epäilemättä käynnistää 2. sukupolven Mitsubishi ASX. Ensimmäinen ei saavuttanut odotettua menestystä ja tällä kertaa kunnianhimoisin suunnitelmia japanilainen valmistaja lävitseen, mikä strateginen markkinasegmentillä tänään. vaikka Se alkaa perinteiseen diesel- ja bensiinimoottoreita, Yhtiö lähteet ja suodattaa sen 2017 voi vapauttaa plug-in hybridi variantti etuveto vetämänä hyviä tuloksia, että tämä voimanlähde on tapahtumassa isoveljensä Mitsubishi Outlander.