Avalanche Mercedes: malleja saapuu 2014 ja 2015

Uuden Mercedes 2014 ja 2015Uuden Mercedes 2014 ja 2015Uuden Mercedes 2014 ja 2015Uuden Mercedes 2014 ja 2015

Mercedes C63 AMGMercedes C63 AMG. syksyllä 2014. Kun yhä välitön käynnistää tänä syksynä odottaa saapumista sportiest version Mercedes luokan C, ensin sedan runko ja pian tuttu versio. On sisällyttäminen ahdettu V8 noin 4 litraa polttoaineen ja peräti 480 hevosvoimaa. Sen katkaistaan ​​sirotellaan uudella suunnittelu ja alaosassa, käyttämällä hiilikuitua ja alumiinia edelleen parantaa ilmanottoaukot alemman edessä.

mercedes CLSMercedes CLS. Fall 2014. 2012 malli päivityksen kanssa pieniä muutoksia, joilla on uusittu edessä jossa korostetaan etusäleikkö, etu- ja takapuskurit.

Mercedes Class BMercedes luokan B Principles 2015. Vaikka se on kasvojenkohotuksen, kokee suuria muutoksia, erityisesti laitteiden ja mekaaninen. 4Matic-neliveto vaihtoehtoja alueella.

mercedes MLCMercedes MLC. periaatteiden 2015. täysin uusi malli Mercedes. MLC ratkaistaan ​​pohjalta Mercedes M-Class Sen ainutlaatuinen katon syksyllä coupe muistuttaa, että sen lähimpään kilpailija, BMW X6, joka esittelee toisen sukupolven. Se on täysin itsenäinen takaistuimet, jaettuna keskikonsoli. Asfaltti on kutsumus, mutta myös valmiita siirtymään pois tieltä maastosta.

mercedes CLCMercedes CLC. 2015. He loivat trendin kanssa Mercedes CLS, kymmenen vuotta sitten, ja on selvää, että kilpailu on nähnyt jotain erityistä tässä muodossa. Audi ei ollut ainoastaan ​​lähempänä joka on seurannut hänen jalanjälkiään, mutta joka myös otti johdon kanssa Mercedes Sportback elin A5. Siirrymme nyt Mercedes-välilehden potilas kehittää uuden sukupolven C-luokka, jolle rakentaa toinen mahtava 4-ovinen coupe kaikki parhaat teknologiset veto, joka tarjoaa jo sedan.

Mercedes-AMG GTMercedes AMG GT. 2015. Se voisi varustaa V8 biturbo moottori valtuudet välillä 400 ja 600 hv, versiosta riippuen ja hyvänä seuraaja SLS AMG ottaa tämän takaveto tehdä, jos mitään, jännittävämpää dynaamista käyttäytymistä. Yksi tavoitteista tämän tulevan AMG GT on olla tuotteen hintaa enemmän sisältöä kuin edeltäjänsä, mutta ei poistaa jäädä hienoimmalla autoa. Ja muistiinpanot. Ensimmäiset raportit viittaavat siihen, että on noin 100.000 euroa.

GLA Mercedes CoupéMercedes GLA Coupé. 2015. Mercedes on jo suorittanut tarjouksen maastoauto kattaa kaikki segmentit, GLA M. Nyt meidän täytyy antaa "kosketa CLS" eli muuntaa coupe formaatti jälkeen enemmän tai vähemmän samanlainen kuin BMW sen "X" politiikkaa. Uuden Mercedes GLA pysyy poikkeuksellisen matala, mutta et menetä toiminnallisuutta ansiosta hieman suurempi elin.

Mercedes CabrioMercedes Cabrio. lopullinen 2015. vielä hieman yli vuosi, mutta Mercedes A-Class Cabrio on jo vihreää valoa. Se tulee olemaan 3-oven rungon, eikä CLA, jättää enemmän liikkumavaraa seuraavaan luokan C Convertible. Kunnioittaa mittasuhteet ja säilyttävä linjan takana kaksi satunnaista paikkaa. Katon se on valinnut pressun pystyy taittaa ennätysajassa.

Mercedes C Class CabrioMercedes C Class Cabrio. lopullinen 2015. Voisimme nähdä se elää Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa 2015 tulevat kilpailemaan suoraan Audi A5 Cabrio ja BMW 4-sarjan Cabrioletin. Pehmeä ja kaksiovinen elin. Muutamia muutoksia esteettisesti puhuttaessa suljetun versiosta. Ponneaine on mahdollista asentaa samaan, joka antaa sen sedan sisarus, kuten twin turbo 4.0 V8 480 hv AMG mallia. Euroopan markkinoille on myös diesel variantteja.

Mercedes E-ClassMercedes E-Class finaalit 2015. Niistä C- ja S ja niiden keräämiseksi kovasti. Pieni sedan vie modulaarinen rakenne mukautettu luokan vaatimukset E. Sen uusi JARRUT raivaus ja hyötyä tästä arkkitehtuurin jäykkyys ja keveys mahdollistaa korkeammat dynamiikkaa, kun taas E-luokan vedon hienostuneisuutta ja arvokkaaseen mukavuudesta kaikkien luokan S, joka ohjautuu myös nousevat vielä pari askelta passiiviset ja aktiiviset turvallisuustekijät.