Mercedes-Benz on pick-up vuonna 2017

Mercedes-Benz on pick-up vuonna 2017

Valikoima Mercedes-Benz-ajoneuvoja lähivuosina paitsi toimivat tärkeiden uusien segmenttien salonkia, urheilu ja SUV, mutta myös tuottaa joitakin yllätyksiä, kuten ennakointi käynnistää uusi pick-up.

Haastattelussa taloussanomalehtien Wall Street Journal, johtaja Mercedes-Benz Kaupallinen ajoneuvo, Volker Mornhinweb, Hän on edennyt tämän uuden projektin. Uusi auto on hyötykuorman yksi tonni ja rakennetaan kaupallisella jako.

Tehdas sijaitsee Espanja (Vitoria), Se voisi olla yksi niistä paikoista valitun tekemisestä uusi pick-up, ei hallitseva eikä kasvit São Bernardo do Campo Brasiliassa ja East London Etelä-Afrikassa. Saksalainen yritys ei ole yksityiskohtaisia ​​kokonaisinvestointi tämän uuden projektin, vaikka hän on sanonut, että siellä on suuri massa seuraavien viiden vuoden aikana ja eri puolilla maailmaa.

uusi nouto Mercedes-Benz todella end 2017. Teillä on putkimainen alusta ja hyödyntää monia teknisiä etuja sekä ajo-avustajat jo sisällytetty muihin ajoneuvoihin Saksan jättiläinen, jolloin aikaansaadaan merkittävä taso turvallisuus ja tuotannon laatua.