Uusi Volkswagen Tiguan lokakuussa 2015 mennessä

Uusi Volkswagen Tiguan lokakuussa 2015 mennessä

Uusi Volkswagen Tiguan of toisen sukupolven Se on sen loppuvaiheessa. Viimeisimmät tiedot osoittavat, että käsittelee Freeway pidetään syksyllä 2015, kun valmis seuraavaan erä tätä kompakti SUV, yksi myydyimpiä autoja maamme maastoautoalaan ja 4x4 (vuonna 2013 se sijoittui viidenneksi taakse Nissan Qashqai, Juke Nissan, Hyundai ix35 ja Kia Sportage, kun taas vuonna 2014 kumulatiivinen ranking kolmanneksi takana kaksi SUV Nissan).

Volkswagen Tiguan II Se on jonkin verran suurempi, joiden pituus on 4,5 m, 4,42 m verrattuna nykyiseen malliin. Rahdin volyymi runko Lisäksi se on suurempi, kun takana liukuvia istuimia istuimia säilyvät. että sisusta, yksinkertaisempi ja teknologian aluksella, johon on lisätty multimediajärjestelmä, jossa suuresta näytön tyyppi tabletti 8 tuumaa voi hoitaa lähes kaikki toiminnot tiedon, navigoinnin ja viihteen.

Esteettinen luvussa edessä Volkswagen Tiguan uuden toisen sukupolven Sinulla on enemmän persoonallisuutta, enemmän kulmikas linjat ja samanlainen prototyyppi CrossBlue Coupé tyyliin. cross-platform modulaarinen MQB Volkswagen-konserni Se palvelee tätä mallia, joten voittavat keveys (versio alkaa olla enintään 1500 kg) ja siksi tehokkuutta. Moottorivalikoima on hyvin samanlainen kuin seitsemännen sukupolven Golf, joka perustuu Diesel 1.6 TDI 110 hv jo valmis saastumisen standardi euro 6, kuten muutkin ohjauspotkureita.

Lisäksi tuttuja versio viisiovinen elin, Volkswagen Tiguan II Voisit julkaisee kaksi uutta versiota: pitkä taistelu kolmella istuinrivillä ja sportier kanssa korostuu muotojen coupé sen takaosasta. Teknisistä ja powertrains kuten luku voit valita versioiden takavetoiseen ja Yhteensä 4MOTION, tässä tapauksessa, jossa viidennen sukupolven Haldex kytkin.