Uusi Audi A9, A7 iso 2016

Uusi Audi A9, A7 iso 2016

suuri tekninen viite Audi tulevina vuosina on Uuden sukupolven Q7. Tämä ylellinen SUV on suuri Rolling laboratorio jossa allekirjoittamisen neljä rengasta osoittamaan täyttä potentiaalia turvallisuus ja ajo avustajat. uusi A8 perii lähes kaikki näistä järjestelmistä, kuten toinen yllättävä ja suuri innovaatiot audi: Tällä julkaisematon A9.

Olivat väärässä joka ajatteli uusi A8 Olisi korkein ilmaus sedan mukaan luksusta audi. Hyvin, uusi A9 ja mukaan tiedot, jotka on moottoritien Ingolstadt yritys ei vain haluaa tarjota yksinomainen tuote, mutta myös useisiin urheilu väriaineet.

Kuvan mukaisesti mukana tämän artikkelin, etuosa uusi A9 hyväksyy Uusi single frame grilli, ajovalaisin valotekniikka LED Matrix ja siluetti monien väriaineiden coupé jonka taka-alue muistuttaa nykyisen A7 Sportback. Voimmeko siis, A9 tulevaisuus A7 niin iso? Koska jossain määrin kyllä.

Jos uusi sukupolvi A8 Se on suuri panos varten alumiini sekä alustoja kuten sisällä ja korin, A9 Myös se käyttää tätä materiaalia, mutta kuten muissakin malleissa, jotka ovat laatineet audi muut seokset käytetään komponentit yhtä Erittäin vahva ja kevyt.

Mitä tulee moottorit ja alustat, audi ja Volkswagen-konsernin MQB modulaarinen alusta hyväksi poikittainen moottoreiden tulevina vuosina, sillä vähiten tunnettu MLB pituussuuntaista moottorit. Tässä uusin alustan, ilmoittaa sekä tulevaisuuden Q7 kuten uusi A8 ja A9.