Uusi Renault Mégane IV vuoden 2015 lopussa

Uusi Renault Mégane IV vuoden 2015 lopussa

Kokeelliset auton Eolab ja jotkut teknologisia ratkaisuja joka esitettiin ensimmäisen Laguna, mutta kehittynyt ja parantunut (neljän ohjauspylväs 4Control, esimerkiksi) muodostaa perusteella Uuden sukupolven Renault Megane, joiden alku markkinointi ei pitäisi jatkua end 2015, mukaan käytettävissä olevien tietojen moottoritiellä.

Rakenteellisesti Renault Megane IV lähtökohtana on modulaarinen alusta CMF (Common Module Family) -ja jo use- jaettu Nissan. Mitä suunnittelu, me aikaistaa uusi Mégane sekoittaa ulkopuolella siluetti kestävyys enemmän futuristinen, ajoneuvon 4,30 m pitkä ja suurempi leveys verrattuna nykyiseen linjat ja hieman pienempi korkeus.

Mekaanisessa luvussa Mégane tarjoaa edelleen viimeisintä 'Vähentyminen' jossa Renault toimii, kuten bensiinimoottorit kolme sylinteriä pieni siirtymä, että lähtökohdaksi ottaa nykyisen TCe 0,9 ja 1,2 TCe uudistettu ja 1,4 TEC (kaksi viimeksi mainittua tetracilíndricos). Vuoden yläpäässä bensiinin Mégane IV, ei olisi suljettava pois 1,6 TCe että sinkoaa Ranskan kompakti ulkopuolella 250 hv alati haluttu versio R. S. Niille, jotka haluavat dieselin dCi teknologia tulee sisällyttämään myös uusia ominaisuuksia, joista tuo esiin uuden Biturbo 1,6 dCi jossa tehotasot 160 ja 200 hv, unohtamatta lohkot enemmän 'järkevä' pääsyä tarjonnan dieselin dCi.