Audi Q1, ensimmäinen Qlase

Audi Q1 ja toinen Q tulossaAudi Q1 ja toinen Q tulossaAudi Q1 ja toinen Q tulossaAudi Q1 ja toinen Q tulossa

monet autojen, kuten SUV. Audi jo ilmoittanut valikoima kasvaa täältä 2020 tarjottavaa 60 SUV mallien välillä ja versioita. ehdottomasti, SUV Heillä on paljon painoarvoa audi, Se on muunnos, perustettu segmenteissä. Viimeaikaiset salon käsitteitä esittämä audi vaikka ne ennustavat SUV variantti TT urheilua, mutta se on toinen ennennäkemätön Q1 jotka kantavat ensin 2016, Q filosofia kaduille urbanita muodossa.

Näinä vuosina menestystä ja leviämisen SUV, pienemmät mallit ovat myös eläytyä markkinoille. yleis valmistajat Nissan ja pää Juke ovat hyödennettiin hinaaja ja välillä palkkio valmistajat, vain BMW merkkituotteiden mini ja Countryman liittyivät taisteluun.

mutta audi Hän työskentelee jo mitä tulee versio SUV A1. Tuettu lyhennetty variantti kompakti alustan MQB, pituus on vahvistettu 4,15 metriä (A1 Sportback 3,97 metriä), sisällä puoli tällaisten kaupunkien SUV. Käyttö tämän foorumin avulla tekniset ratkaisut nähneet A3, mekaanisella osat ja laitteet vieläkin moderni kuin Q3, osa aikaisemman sukupolven.

Ei ole väliä kuinka dynaamisesti SUV, viihtyvyyteen on myös argumentti tällaisia ​​autoja. Q1 tarjoaa enemmän perheeseen ja Tourer suhteessa kapasiteetin A1 of 3 ja 5 oven. Koneellinen tulo- mukautuu ominaisuudet Q1. molemmat bensiini ja dieseli, vähintään perustetaan 100 hp. lohkoja 1.6 TDI ja 1,4 TSI Koko alue on nivelletty. yläpuolella SQ1 edustavat myös urheiluhenki, joka luopuu tällaista ajoneuvoa. neliveto eikä paljon vähemmän avain menestykseen SUV, mutta on konseptiauto, jossa luontaisia ​​ominaisuuksia ajo maastossa, voi olla huomaamatta audi.

Toinen Q

Audi on jo täysin rakennettu yhtiön tulevaa Q. olivat ensimmäiset tiedot jo tietää: toisen sukupolven Q7 saapuu myöhemmin tänä vuonna. Hän korostaa ennen kaikkea säästää painoa, edetä eksponentiaalisesti tehokkuutta. Se pelaa ensi vuonna uusiminen Q5. Koko tämän 2015 meidän pitäisi nähdä joitakin käsite olo, joka viittaa lopulliseen malliin. Älä hävitä variantti coupé. Tuolloin ajateltiin soittaa Q4, Nimen rekisteröimä Alfa Romeo ja lopulta ei taipunut audi oikeus käyttää sitä. 2017 Se on tuottelias vuosi Q Audi. On odotettavissa toisen sukupolven Q3, mallin nykyisin valmistettu Espanjassa. Tulemme myös kaksi ennenjulkaisematonta mallia arroparían ala- ja yläpuolella Q7. Q6 Se voisi olla vaihtoehto lisää urheilu, kilpailija BMW X6 ja uusi Mercedes GLE Coupe. Ja jopa tullut Q8 kilpaileville SUV suurempaa markkina. On myös valitsema malli audi varten Ensimmäinen sähköinen malli korkea autonomia: Mukaan huhu mylly olisi 500km. Jos mikään vakuuttaa teille, vuonna 2018 näemme Q sportiest kaikki, QTT. Koska sen lyhenne osoittavat, se voisi olla vaihtoehto kehitetty TT, niin dynaaminen muotoilu tekisi hänestä SUV näyttäviä.