Skoda Lumiukko, vanhempi veli Yeti

Skoda Lumiukko, vanhempi veli Yeti

skoda Lumiukko Todellisuudessa on todennäköisesti vuonna 2016. Vuonna 2015, Tsekin yhtiö kiillotus tuotteen, joka on suuria toiveita.

lumiukko (Tai kirjaimellisesti hänen Englanti kastilian 'lumimies') on uusin jäsen on Skoda SUV tarjous, yläpuolella Yeti eli luokiteltu luokkaan kompakti SUV. Se kehitetään cross-platform modulaarinen MQB Volkswagen Ryhmä, niin se tulee olemaan "kaksonen ensi Volkswagen Tiguan, jolloin sen pituus on 4,6 metriä, päässä 4,22 m pitkä mittaamalla Yeti. Tämä kasvu ulkomitat kanssa uudelleensuunnittelulle sisätilojen mahdollistavat Lumiukko hyväksyä sisustus seitsemän paikkaa, viisi mukavat istuimet aikuisille ja kaksi muuta taitto paikkaa kolmannen rivin.

mekaaninen tarjous Uusi Skoda Lumiukko sisältää bensiinin ja dieselpolttoaineen versiot. Ensimmäinen, tunnetut nelisylinterinen 1,4 ja 2,0 TSI, 150 ja 180 hv, kun taas Diesel odotetaan 2.0 TDI 150 ja 184 hv. Sarja tukeutuu etuveto, vaikka on mahdollista 4x4 variantteja. Lähtöhinnaksi voisi olla noin 25000 euroa.