VIDEO: tämä on uusi SUV Seat Arona

Jos haluat nähdä kaikki kuvat uuden Seat Arona, klikkaa linkkiä

Frankfurtin autonäyttelyssä, mikä näkyy sen painos 2017 yli 75 uuden auton (linkkiä näet ne kaikki), on tietysti myös kaupalliseen versioon yhden malleja odotimme tänä vuonna: Uusia Seat Arona. Toinen SUV brändi, käynnistämisen jälkeen kompakti Ateca, ja tukea tilaukset ja aloittaa luovuttamalla ensimmäiset yksiköt ensimmäisellä viikolla syyskuun. Tässä linkki voitte alkaa hinnat Espanjassa.

valmistetaan yksinomaan tehtaalla Martorell, Arona on kolmas julkaisu Seatin vuonna 2017 saapumisen jälkeen uuden Leónin ja Ibiza. 2018 brändi ja ilmoittaa saapumista uudet suuremmat SUV jopa 7 paikkaa tästä hetkestä nimi ei ole tiedossa. Että kyllä, kilpailu äänestää ja olla vain yksi näistä: Alboran Aranda, Avila ja Tarraco.

istuin AronaMutta takaisin Seat Arona, joka voi tavata ja kaikki avaimet video että päät tämä artikkeli. SUV, joka syntyi uusi ennätys kilpaileva myynti luokan (Renault Captur, Peugeot 2008 Nissan Juke...), hyödyntää uuden alustan MQB A0 on julkaissut viidennen sukupolven Seat Ibiza. Kanssa 4,13 metriä pitkä Se on hyvä asema yhtenä kaikkein tilava ja siedettävä segmentin malleja.

Mekaanisesti, istuin Arona pääsee markkinoille kolme bensiinimalleihin ja kaksi dieseliä. Ensimmäisten joukossa esillä 3 sylinteri 1,0 TSI versiot 95 ja 115 hv voima, ja suurempi 1,5 EcoTSI 4 sylinteri irtikytkentä järjestelmä sylinterin 150 hv. Diesel tarjonta koostuu yhden moottorin 1.6 TDI 95 ja 115 hv. Lopussa 2018 liittyy erilaisia ​​myös moottorin 1.0 TGI 90 hv paineistettua maakaasua (CNG).

Lisätietoja ja kuvia | istuin Arona