VIDEO: BMW X7 niin se on käsite, SUV saapuu 2018

Täältä näet kaikki kuvia BMW X7 Concept

Tiesimme jo jonkin aikaa, että BMW aikoo laajentaa sen SUV-alue. X1, X3, X4, X5 ja X6 ne antavat paljon menestystä, ja valmistaudumme seuraavaan kuukaudesta kahteen uudet julkaisut. Yksi, X2 SUV kompakti urheilullista luonnetta muutaman viikon alamme tietää. ja toinen, suurempi SUV ja ylellinen merkillä yläpuolelle jo vaikuttava X5 ja X6. No, tämä toinen malli on käytännössä jo tietävät.

Ja se on, että vaikka vielä esitetty konseptiauto, BMW on jo opettanut meille todellinen lähentäminen, mikä tulee olemaan seuraava X7. Ja kyllä, samalla Frankfurtin autonäyttelyssä tuotemerkki on vahvistanut, että saavuttavat markkinoille ensi vuonna, vuonna 2018. Suurin rakenteellinen ja tekniikka on perusta uudelle SUV, jonka tavoitteena on tulla ainutlaatuinen uusi viite valmistajalle.

BMW X7Toistaiseksi tämä BMW X7 ensimmäinen konsepti paljastettiin, ja voit jo nähdä videon, joka johtaa tämän artikkelin, välitämme ja monet kehittyneintä teknologiaa tuotemerkin. kanssa toinen sukunimi IPerformance, tämä uusi SUV lähtee ja tyhjentää hänen hybridi kokoonpano, Yhdistämällä TwinPower Turbo bensiinimoottorin sähkömoottorilla ja hienostunut akkuja.

BMW myös varmistaa, että X7 tarjoavat ajokokemus ja vertaansa vailla mukavuus. Konsepti ja on kolme istuinriviä, laadukkaat materiaalit ja valtava lasikatto tarjoaa erinomaisen näkyvyyden. Instrumentointi voi myös tarkkailla Valtava näyttö 31,24 cm joka ulottuu edelleen näytön ja kulkee kojetaulun. Mutta kaikki tämä epäilemättä näkyy parhaiten suoraan videon. Nauti!

Lisätietoa | BMW X7 Concept