Laser tutka suojakaiteen, tämä sinun sakottaa

Laser tutka suojakaiteen, tämä sinun sakottaa

DGT sekä paikallisia ja alueellisia poliisin pian on uusi työkalu jatkaa erehtyminen ajurit ylinopeudesta. Se on hyvin kevyt ja kompakti lasertutka tekniikka (LIDAR), Se painaa vain 1,5 "kiloa" kutsuttu TruCam, vapauttaa tavanomainen tutkat tarjoaja DGT (Valmistaja lukien havaita tutka näkymätön Multaradar C). täysin kannettava, kanssa gun muotoinen, Se on voimassa käyttää kaikkialla tiellä Kolmijalka, kiinteä tuki moottoripyörän tai auton sisällä. Mutta uusi cinemometers aina käytettävä kiinteään tukeen, kun lasertekniikalla, kuten on hyväksynyt metrologian Minun ei olisi pitänyt agentti kädessä käytettynä, kuten vääristää mittaus.

ensin tarkoitettu käytettäväksi paikallisten ja kunnallinen poliisi, kaupungeissa, uusi laser tutka myös Se voidaan asentaa tukea suojakaiteen, kuten on esitetty kuvassa. Ei vaadi jatkuvaa läsnäoloa asiamiehen tai kaapeleita (voidaan ladata verkosta tai autossa) se toimii manuaalinen tai automaattinen, koska voit ohjelmoida tilassa. Rikkomukset tallennetaan salatussa muodossa, että laitteen sisäinen muisti 8 Gt. Uuden lasertutkan akku mahdollistaa jopa 15 käyttötunnin, ne ovat vähemmän riippuen "toiminta" teillä. Joka tapauksessa ne voi jättää sinne useita päiviä sitten pitäisi ladata akkuja säännöllisesti. Vesi- ja pölytiivis, ja lämpötiloissa välillä -10 ja 60, on, mukaan valmistajan vaihtoehto mittauksia huonossa säässä, kuten sade, lumi, sumu tai savua. Lisäksi se toimii yöllä, koska se on flash- yö käyttöön.

Mutta mikä on hänen virhemarginaali ja soveltamisala? uuden lasertutka on virheen nopeuden mittaus, mukaan valmistaja ilmoittaa sen tekniset tiedot, +/- 2 km tunnissa ja etäisyys +/- 15 cm. enintään mittausaluetta voida voittaa kilometri, noin 1200 metriä, mutta kamera Se tavoittaa paljon vähemmän etäisyyttä, vaikka Se riippuu optisen linssin ja enintään 100 metriä, joten auto on oltava suhteellisen lähellä mittauslaite. Ilmeisesti valokuvat ovat enemmän laatua, vähemmän määrän mahtuu kiintolevylle.

Saatat myös olla kiinnostunut

Tämä on havaittavissa tutka, video