Turvallisuus automatisoidut autot, keskustelua edelleen sekoittavat Pysäytys

Turvallisuus automatisoidut autot, keskustelua edelleen sekoittavat Pysäytys

Toisin kuin nykyinen myy autonomisen auton turvallisempi kuin perinteinen, tutkijat University of Washington (USA) ovat osoittaneet, että jotkut tarroja voi riittää sekoittaa itsenäinen ajoneuvo Jos hakkeri yrittää.

Tutkimuksessa, jossa nämä tutkijat osoittivat, että itsenäinen ajoneuvo Lopettaa signaalin tunnustettu rajoitus 45 mp / h ja merkin oikealle käännyttäessä hän pystyi tulkitsemaan sitä Stop (siten pysäyttää käynnissä) tai lisätty kaista.

Näin tutkijat kyseenalaistaa yleisesti on esitetty ajatus, että itsenäinen auto on turvallisempi kuin perinteinen e kehottaa rakentajia panostaa lisää tietoverkkojen autoihin, autonomisena auto voi olla todella vaarallinen ase jos et lue merkkejä kuin sen pitäisi.

Kuinka itsenäinen autoa hakata?

Tutkimus selittää myös, miten he saivat auton testausta ei voi yhdistää signaaleja sen oikea merkitys. Ensinnäkin, sinun pitäisi tietää, että toiminta autonominen auton perustuu ilmaisin, joka kerää tietoa siitä, mitä tapahtuu noin jalankulkijoita, tiemerkinnät tai merkkejä, mm. Tällainen tieto on luokiteltu järjestelmään, joka analysoi, mitä tapahtuu ja ryhtymään asianmukaisiin päätöstä.

Nämä tutkijat huomauttavat, että jos hakkeri pystyy käyttää tiedostoa ja lisää kuva merkin tarroilla strategisesti sijoitettu vieressä vastaisesti merkityksiä, että aluksi olisi oltava itsenäiset auto käyttäytyy virheellisesti, koska se on tapahtunut työhuoneessaan. Näin he ovat onnistuneet sekoittaa ajoneuvonsa kaikissa tilanteissa, joissa tutkimuksen stop-merkin kaavaroida ja 73 prosenttia ajasta, jossa se on ollut esillä signaali oikeus puolestaan ​​kanssa tarroja.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Eikö Autonominen autot kuten hevosia 20 vuoden kuluttua?

Audi Summit 2017: Mietteitä automatisoidut autot ja tekoäly

Hyperlane: suurnopeusjunaverkon itsenäiseen autoihin