Uusi Audi 2.0 TFSI moottorisykli Miller

Uusi Audi 2.0 TFSI moottorisykli Miller

Volkswagen oli jo kauan sitten ryhmä päästää ulos "supistaminen" (Vähentäminen siirtymä ylläpitää teho) ei ollut ääretön polku päästöjen vähentämiseksi ja kulutusta. Hänen ensimmäinen toimituksen uusi luku moottorin suunnittelun saapuu ensi Audi A4 end 2015, sisään 2,0-TFSI kanssa "yhteinen" 190 hv bensiini, mutta uusi menetelmä hyvin samankaltainen Millerin syklin palaminen. Tavoitteena on menetys 5 litraa sadalla tyyppihyväksytty kulutusta ... ja että ei nouse kuin nyt tapahtuu todellisessa käyttötilanteessa.

Miller modifioitu sykli

Me kaikki tiedämme, diesel-syklin ja Otto sykliä, bensiiniä. On yksi, joka esittelee tehokkaammin käyttää bensiiniä, kutsutaan Atkinson jakson, kustannuksella suurempi tilavuus kuin normaali ja huonoin ominaisuudet maksimiteho. Salasana on epäedulliseen Imutahdin pidentää aikaa laajennus, hyödyntämällä paremmin työstä palamisen jälkeen. Niin tiedät, jos sanot sen tapainen käytettyihin autoihin Prius ja uusi Toyota moottorit ESTEC. Vielä puhdistettu versio tämän syklin (ja kallis, käyttää overfeeding) on Millerin sykli, joka käyttää ylipaine ottamista optimoida ilmanvaihdon kussakin käyttöolosuhteissa. Tämä on mitä Audi on tehnyt.

Bensiini aiheuttaa ongelmana öljyn ja joka on tulehduttaa tarvitse sekoittaa tietyssä suhteessa ilmalla. Voimme pistää hyvin vähän polttoainetta, koska meidän täytyy vain voimaa, mutta jos on paljon ilmaa sylinteriin, saa tulehtunut ja mitään valtaa. Siksi bensiinimoottori, lisää moottorin automaattisesti lisää kulutusta. Nostamalla Audi muuttaa tulevan ilman määrää sylinteriin itse asiassa, huolimatta korkea siirtymä.

tunnettuja elementtejä, uusi yhdistelmä

Leikkii jakelujärjestelmän Muuttuja nosti AVS (Jo käytetään muiden moottoreiden suuren tehon tai jopa poistaa sylinterit), lyhentää venttiiliaukko (140 astetta kampiakselin pyörimisen, sen sijaan, että 200 astetta) ja turboahdin kompensoimiseksi alhaisen täyttöaika, saa, että korkeat palamisen paineita ei synny sylinterin. Tämä estää vaarallisia räjäyttämistä, jotta he voivat tehdä muotoilu erittäin korkea puristussuhde, joka parantaa suorituskykyä ja siten kulutusta. Kuten jotkut urheilu tuotemerkki, lisäksi olennaista tarkka suorasuihkutus palamisen, myös ylävirtaan suonensisäisesti, Yhdistämällä suora ja epäsuora ruiskutus, varmistaa hyvän sekoituksen epäsuotuisissa olosuhteissa. Koska on vielä A4, niitä ei homologoituja lukuja, mutta Audi ilmoitti alentaa 5 l / 100 km sen virkakäyttöön. Ne eivät mainosta, mitä tarjoaa maksimiteho on 190 hevosvoimaa (enintään 6000 rpm), koska tavoitteena on lähestyä ominaisuuksia arvoinen Diesel lukuja kanssa suurin vääntö 320 Nm (32.6 mkg välillä 1400 ja 4400 rpm). Se ei saavuta 400 Nm (tai 420 Nm) parhaista kahden litran diesel, mutta arvo ei lahoa, kun ne ovat jo pyytäneet vaiheeseen seuraavalle vaihteelle. Kuten Dieselin kuuluttaa ovat laajentaneet käyttöalueen -korkea optimaalisen suorituskyvyn ja alhaisen polttoaineen kulutukseen laajalla nopeusalueella, paitsi hyvin erityistä järjestelmää ja kuormia, kuin perinteisissä moottoreissa Otto, myös "supistaminen". Jos Millerin sykli on haittoja, toimittaa yritys Continental on kiinnitetty samassa konferenssissa, ne voivat ratkaista ne turboahdin Raax (Radial-aksiaalinen) ja injektorit enemmän painetta. Valitettavasti kuva tarjoamia Audin, mielenkiintoisesti, ovat laatineet profiilin, jossa turbo havaitaan.

Uusi moottori ilmoittaa paino on 140 kg, kontrolloitu jäähdyttäminen lyhentää lämmitysaikaa ja voitelujärjestelmä, joka kannattaa pienikitkainen öljyä 0W-20.