Beyourcar: hallinnoi sakot ja vahingoittaa auton matkapuhelinnumerostasi

Beyourcar: hallinnoi sakot ja vahingoittaa auton matkapuhelinnumerostasi

'Beyourcar' on työkalu, jonka avulla voit kytkeä älypuhelimen autoon ja täydellinen hallinta tämän: Hälytyksiä vaurioita auton, etsiä huoltoasemat, työpajoja, hieno hallinta, sijainti auton edes asiantuntijapalvelu yhteyttä, jos mitään erityisiä kysymyksiä.

Se on Espanjan aloite jossa se toimii kautta ilmainen sovellus mobiililaitteille (Tai verkkosivuilla 'Beyourcar') ja OBDII laite, jotka yhdistävät toisiinsa Bluetooth. Jos autossa on 2001 tai myöhemmin joudut vastaavaan liittimeen asentaa OBD II, ikään kuin se olisi scart.

Tällä laitteella, kuljettaja voi tietää hetkellä tila mekaniikka auton (Jos mitään vikaa ja painovoima), sen suorituskyky (Nopeus, nopeus ja keskimääräinen polttoaineenkulutus verrattuna hyväksyttyyn myös tuotemerkin) ja erilaisia ​​lisäpalveluja keskustelimme alla.

Mitä palveluja 'Beyourcar'?

- diagnoosi: kuljettaja voi tehdä diagnoosin, kun tila auton sekä vastaanottaa hälytyksiä eri erittelyt kärsimystä. Eroa noin 1600 viat ja hälyttää kolmella eri varoitukset: äänimerkin pienestä virheestä, kaksi piippausta keskipitkän vikojen ja kolme äänimerkkiä, jos vakava virhe. Se antaa myös vinkkejä ongelman ratkaisemiseksi ja jopa antaa sinulle mahdollisuuden kertoa (ja ohjata) lähimmälle korjaamolle.

- Paneeli Ajo: nopeus, rpm, moottorin lämpötilaa, ... muutamia parametreja, jotka voivat osoittaa auton reaaliajassa, ikään kuin se olisi näytön.

- ATP palvelut (tekninen ja asiantuntija-apua): Se on 'palvelu' käyttäjälle: voit pyytää ratkaisemaan kysymyksiä, tarkista laskut, tarkista oikeutesi kuljettajana ... ja myös voitava ottaa yhteyttä asiantuntijalausunnon työpaja (jos haluat arvioida auton myydä sitä, esimerkiksi).

- huolto: Tämä osio sisältää luettelon työpajoja ja tietoa kustakin korjaushistorian auto (käyttäjän pitää manuaalisesti niiden näkyvän heijastuneen) ja erilaisia ​​hälytyksiä, jotka voivat laukaista sinua ilmoittamaan, kun sinun täytyy vaihtaa, esimerkiksi öljy autossa, pyörät, jne Lisäksi se kertoo, kuinka paljon rahaa olet viettänyt viime kuussa ja viime vuonna korjauksiin.

- Missä Parked: ominaisuus erittäin hyödyllinen löytää auton lähtiessäsi pysäköity. Jos kuljettaja ei muista mihin jäit, voit etsiä tuolloin hakemuksen.

- kiinnostunut: käyttäjä saa sovelluksessa liittyvät auton, samoin kuin vastaava kuulutus asemasta auton tulevan arvosteluja, uutisia jne

- kulutus: kuljettaja näkee keskimääräinen kulutus auton ja verrata sitä todellinen ajoneuvon tiedot ilmoitti valmistaja. Voit myös löytää lähimmän huoltoasemia ja niiden hinnoista, ja pitää laskea tankkauksen teit.

- sakot: sovellus näyttää liikenteen lippuja olet saanut ja antaa sinulle mahdollisuuden haastaa (ja maksaa kustannukset tämän prosessin) ajankohtana, Jatkossa 'Beyourcar' voisivat olla mahdollisuus maksaa kustannukset sakon tuolloin.

- dokumentointi: Voit kiivetä sovelluksen tärkeimmistä asiakirjoista autossa: vakuutuksen, tekniset tiedot, jne. Voit tehdä tämän ottamalla kuvia saman asiakirjat, esimerkiksi.

Beyourcar

Hinnat ja vaihtoehdot

Soveltaminen 'Beyourcar' on täysin ilmaiseksi. Tämä palvelu ei sisällä OBDII laite, ja tämä on 1 Gt ja kyky yhdistää vain yksi auto. kanssa lisäpalvelu (24,99 euroa ilman OBD II), voidaan liittää kolme ajoneuvoa ja on muisti 5GB. Lopuksi Kolmas vaihtoehto 'sponsoroi' Se on vapaa (OBD II), jopa kaksi ajoneuvoa ja jopa 3 Gt. hinta OBDII laite se on 18 euroa kytkeä laitteita ja Android 45 euroa iPhone ja Android. Ainoa kustannukset, riippumatta laitteen ovat menettelystä käyttöön sakot ja käytön ATP palveluja.

Lyhyesti sanottuna, se on työkalu kuin 'kirja' auton ja se vaatii toistuva käyttö käyttäjän toimesta. Jos haluat hyödyntää, se on päivitettävä osioita tankkaus laskut, erittelyt, jne "Beyourcar ja tulevien aikoo sisällyttää muita toimintoja kuten e-Call "tai hätäpuhelu onnettomuuksiin, instant maksu sakkojen, palvelupyyntö nostureita, budjetit suljettu työpajoja tai koko vakuutussopimuksen ja autonvuokraus.