Renkaiden sisäänvedettävä nastoilla

Renkaiden sisäänvedettävä nastoilla

Muutama vuosi sitten saimme lehdistötiedotteen Q-Rengas, kuvineen ja Renkaan saa olla, kuten kissat, kätketyt kynnet. Teräsnaulaa ilmestyi vasta, jos ylimääräinen ilmakammion sisällä rengasrungon teki heistä mennä ulos. Tuolloin meillä olisi talvirenkaiden par excellence. Ei enää ole tai verkkosivuilla Q-pull ... on selvää, että onnistunut tekemään harppaus ja myydä idea tuotemerkki renkaita, jotka desarrollase.

Nokian, eliitti talvirenkaat

Kyseisen merkin näyttää olleen Nokian, tunnettu valmistaja talvirenkaat. Nokian on uskaltanut laittaa nimensä ajatukseen ja käynnistää videon YouTubessa. Nokian ei ole mikä tahansa merkki voidaan selittää isyys talvirenkaat ja autot ovat leegio ratsastus pyöriä tämän merkin Pohjoismaissa. Hinta? Milloin? Näihin kysymyksiin meidän täytyy tehdä, kun näemme edustajana tuotemerkin.

Kehittyvät kynnet: mahdollinen

Teknisesti mahdollista mahdollista valmistaa rengas, jossa on sisäänvedettävä piikkejä, joten paljastaen video. Jos se toimii näemme hyvin pian. Heti ensi vuonna, sillä en usko, että merkit osallistuvat rallin Monte Carlo ei huokaus renkaiden kuten nämä, pystyy käyttämään kuivan veteen ja kun se nousee ylös pituuksien ja lumi näyttävät ja renkaan tulee jäätä. Se on vain asfaltti olosuhteet on tehnyt monia osia myyttinen Montecarlo.

Joillekin kuluttajille turvallisia Nails on etunsa. Ei kaikille, mutta niille, jotka ovat vahvoja talviolosuhteissa. ei tarpeeksi vaikeaa saada roll nastarenkaiden (Ranskassa, sen liikkuvuus määräysten milloin ja missä niitä voidaan käyttää Espanjassa ei ole järkevää), mutta niissä talvirengas joskus se jää.

Ice napata enemmän, jos se on hyvin, hyvin kylmä

Ja naulat eivät ole käyttökelpoisia vain silloin, kun se on hyvin kylmä, mutta hieman alle nolla jään liukuva enemmän. Että vesi on hyvin erikoinen, ja samalla tavoin kuin se jäähtyy ja kutistuu jäädyttämättömät kuin muita materiaaleja, mutta laajenee ja niin laivaston kun se on todella kylmä, alle 20 alle nolla, jää tarttuu paljon, paljon enemmän kuin nolla astetta. Mielestäni olympialaisten Sotchi ja liukas "korkeita lämpötiloja" He ovat olleet selkeä kaikille tarkistaa tämän ulos.