Vallankumous! Mazda SKYACTIV-X: bensiini, joka toimii kuin Diesel

Vallankumous! Mazda SKYACTIV-X: bensiini, joka toimii kuin Diesel

Mazda oli piirretty suunnitelma sen SKYACTIV moottoreita, mutta se tuntui menevän hitaasti. Kuitenkin lanka osakkeiden vaihtoa koskevan sopimuksen ja myös yhteisiä tehtaita Japanin Toyota, Mazda Hän on antanut tietoja sen uuden moottorin SKYACTIV-X, bensiinimoottorin, joka voi toimia diesel- ja käynnisti vuonna 2019.

SKYACTIV-X: 30 prosenttia tehokkaammin

Loppupuolelta lähtien vuosisadan puhumme polttolämmitintyypille "alhaisessa lämpötilassa", "HCCI" tai enemmän pelkästään bensiinimoottori, joka ei tarvitse kipinä sytyttää. Se on, riittävä puristus, ja diesel, niin että polttoaine syttyy. ilman "väkivaltainen" räjähdys johtuvat kipinä muuttuu tasaisempi palaminen, kuluu vähemmän energiaa ja polttoaine käytetään tehokkaammin. Tämä ei tarkoita, että ei johda plug (ei missään vaiheessa määritelty), mutta käytetään vain tiettyinä aikoina. Sen palossa menetelmä kutsua sitä "Hallittu puristussytytys kipinä" ja teoriassa se on ratkaissut kaksi suurta ongelmaa tällä toimintaperiaate: vain toimivat hyvin erityisiä hetkiä ja vaihe toimii toimivana kuin Dieselöljy oli hyvin havaittavissa. Mukaan Mazda, suorituskyky SKYACTIV-X ja sen polttoaineen tehokkuuden yhtä suuri kuin nykyisen SKYACTIV-D, dieselmoottori. Näin ollen sen uusi omistaja polttolaitoksen Saada parantaa tehokkuutta välillä 20 ja 30 prosenttia verrattuna nykyiseen SKYACTIV-G bensiini. Verrattuna tavanomaisten moottoreiden, Mazda SKYACTIV ennen, joka oli käyttänyt vuoteen 2008, parantunut suorituskyky olisi välillä 35 ja 45 prosenttia.

Low Power Turbo

Tämä olisi erittäin mukavaa, jos olisimme tienneet ole ennen täydellistä perheille suoraruiskutusmoottori bensiinin saada joitakin suuriin satoihin, vaan ainoastaan ​​järjestelmän ja painamalla kiihdytintä (ja rajoitettu) hyvin erityinen kulmat. Näin ollen voit olla hyvä suorituskyky ja käytännössä johtaa pieni kulutus. Miksi Mazda on nopeasti julistaa säilytetään korkea hyötysuhde laajalla moottorin kierrosluvun ja kuormituksen tasolla. He sanovat he käyttävät sitä vapaammin valinnassa kehityksen muutos, joka ei ilmene, pidentää tai sen sijaan lyhentää antamaan enemmän eloisuus. Kun läsnä on turboahtimen ei pitäisi odottaa vain hyötyä: saada SKYACTIV-X vastaan ​​SKYACTIV-G bensiini on välillä 10 ja 30 par. Joten sen vaikutus saattaa olla näkyvämpi muun muassa saastumista. Hän ei ole puhunut iskutilavuuden sekä mahdollisuus "supistaminen"Toistaiseksi.

Tavoite: puoli CO2 2030

Kaikki on kirjattu 2030 Zoom-zoom-objektiivi, jolla Mazda pyrkii alentamaan CO2-päästöjä "Well to Wheel" puolet autoista oli vuonna 2010. Tietenkin sisältyy valmistusta sähköautojen vuodesta 2019. sillä sähköautot ei voi oikeastaan ​​vastata vastikkeen puhdasta, jopa mitattuna CO2 -akku valmistus, kierrätys, sähkön, jne, Mazda muistuttaa, että vain on voimaa kosteissa työllisyys tuottaa puhdasta sähköä tai siellä missä rajoitettua saastumista. Tietenkin ilman maskeja: myydä sähköautot missä joukko yhteiskunnallisen vallan-yritykset osallistuvat varsinkin-todella tekevät työtä puhtaaseen energiaan ja siten kalleus sähköautojen kun tukia ei ole esteitä.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Standard Euro 6 c: miksi autot viettää 30 prosenttia enemmän?

Mazda CX-5 2017 testi maastoauto teknologisesti