Toyota tuo markkinoille uuden turbodiesel moottorit TSWIN 2.4 ja 2.8 GD GD

Toyota ja sen uusi turbodiesel moottorit TSWINToyota ja sen uusi turbodiesel moottorit TSWINToyota ja sen uusi turbodiesel moottorit TSWINToyota ja sen uusi turbodiesel moottorit TSWIN

Toyota on mennyt muita yksityiskohtia uuden perheen dieselmoottorit tekniikka Swing Thermo Eristys Technology (TSWIN sen lyhenne on Englanti), jotka parantavat tehokkuus ympärillä 15 prosenttia, ja lisätä vääntömomentti 25 prosenttia.

näiden uusien Toyota turbodiesel moottorit TSWIN Myös heillä on järjestelmän Selective Catalytic Reduction (SCR) erityistä lisäainetta AdBlue, tekniikka, joka vähentää tasot NOx (typen oksideja) jopa 99 prosenttia.

uusi TSWIN turbodiesel moottorit suoraruiskutus Toyota Ne ovat 2.8 1GD-FTV ja 2,4 2GD-FTV. Tapauksessa 2,8, se saavuttaa suurimman termisen hyötysuhteen 44 prosenttia, antaa saantona 177 hv ja suurin vääntömomentti 45.9 mkg 1600 ja 2400 kierrosta minuutissa (25 prosenttia), kun taas on polttoaineen kulutus, joka on pienennetty 15 prosenttia.

Kun kyseessä on uusi 2.4 turbodiesel Toyota TSWIN, se kehittää voiman 150 hv ja suurin vääntömomentti 40.8 mkg välillä 1600 ja 2000 rpm.

moottori 2.8 TSWIN of Toyota ja se on saatavilla uusi Hilux (otettu käyttöön Thaimaassa tämän vuoden toukokuussa) Land Cruiser Prado (Äskettäin julkaistiin Japanissa).

Teknisessä guts TSWIN järjestelmä turbodiesel moottorit Toyota Se korostaa käyttöä anodisoitu alumiini huokoinen piidioksidi vahvistettu (Sirpa, sen lyhenne on Englanti) vuonna männät, joka vähentävät jäähdytyksen menetys palamisen aikana noin 30 prosenttia. Tämä yhdistetty tarjoaa korkean eristäminen Sirpa sekä jäähtyä liikaa niin ylikuumenemisen (näin on optimaalinen käyttölämpötila).

Omalta osaltaan Muuttuva turboahdin molemmat moottorit 2,4 ja 2,8 Se on jopa 30 prosenttia pienempi kuin se, jota käytettiin edellisen samankaltaisia ​​moottoreita. Turbiini on hiljattain kehitetty ja vasteen nopeammin ja hetkellisen, sekä mahdollistaa suurimman vääntömomentin saatavilla suuremmalla nopeusalueella esiintyy kiihtyvyyttä.

Alustavien arvioiden mukaan, Toyota Se valmistetaan 2016 jotkut 700000 yksikköä Näiden uusien turbodiesel 2.4 2.8 GD ja GD TSWIN moottoriperheellä. Noin vuonna 2020, nämä moottorit ovat saatavilla noin 150 maassa.

Muista, että Euroopassa, Toyota aikoo sisällyttää uudet moottorit 1,6 D-4D ja 2,0 D-4D alkuperää BMW auto valikoimassa (Avensis Verso ja esimerkiksi jo yksi näistä moottoreita).