CES Las Vegas 2016 teknologiaa tulevaisuuden autoihin

CES Las Vegas 2016 teknologiaa tulevaisuuden autoihin

Hallissa tekniikka ja innovaatio CES Las Vegas 2016 ilmestyy 115 alan yrityksille, mukaan lukien 9 tärkeimmistä autonvalmistajat (Audi, BMW, chrysler, GM, Ford, Hyundai, Mercedes, Toyota ja Volkswagen), jotka kaikki vievät 25 prosenttia enemmän näyttelytilaa.

Lisäksi, että CES 2016 Las Vegas tämä tapahtuma on varattu joitakin uusi of tekniikka tärkeämpää sisällyttää autojen tulevina vuosina. On CES Las Vegasissa, jossa he näkevät valoa ja uusinta tekniikkaa esitellään julkisesti liitetty autoja, älykäs, sähkö- ja niiden itsenäisiä ja kehitystä järjestelmissä pysäköinti, anticolisión, of hätäjarrutus, kuut ja ikkunat, jotka tulevat näytöt, gestural ohjausjärjestelmät jne Toisaalta, vuoden sisällä pääpuheenvuoron varataan yrityksessä alan, tässä tapauksessa Volkswagen ja Toimitusjohtaja Herbert Diess.

Jotkut yritykset osallistuvat CES 2016 Las Vegas ovat jo edenneet joitakin viitteitä kehityksestä ottaa tämä reilua Technology ja innovaatio auto. niin BMW on vahvistanut, että Las Vegas on i8 Spyder ja esittelytilaisuudessa uuden BMW gestural ohjausjärjestelmä AirTouchissa, kun taas audi, joka on nyt yhteensä kuusi peräkkäistä esiintymisiä, on ilmoittanut lehdistötilaisuudessa esittämään tietoviihdejärjestelmät Audi Connect ja uusi Concept Car. Välin Volkswagen suositellaan uutta sähköauton (Myös Opel) ja uusi digitaalinen ohjausyksikkö Volkswagen Golf. delfoi välin palaa hangata kehittyessä sen automatisoidun auton, kun mannermainen Hän on jo paljastanut, että CES voi nähdä uudenkuun älykkäiden lasin auton. Toisaalta, teknologinen karhunvatukka Myös vetoa tästä CES autolla. Lisäksi, Rinspeed Se on myös vahvistanut läsnäolon Etos, autojen hybridi moottori sisällyttämällä järjestelmä autonominen ajo. Lopuksi CES 2016 Las Vegas Se on paikka, jossa voit oppia lisää liitto Google ja Ford kehittää automatisoidut autot ja vastausprosentti muilta valmistajilta, kuten Toyota.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Miten hybridiautot Work

- Automatisoidut autot voivat testaa jo Espanjassa

- Ilmaisia ​​sovelluksia säästää rahaa auton