Volkswagen päivitti sovellukset mobiililaitteille ja autojen

Volkswagen päivitti sovellukset mobiililaitteille ja autojen

Teknologian alalla liitettävyys On yhä läsnä autoissa Volkswagen-konserni. Nyt näkymät kesällä, Volkswagen päivittää sovellukset älypuhelimen jotka yhdistävät useita ominaisuuksia autoonsa kautta 'VW-Net App-Connect' ja sen rooli "Mirror Link. Tällä järjestelmällä, kuljettajaa ja matkustajia on rajapinta multimediajärjestelmä neljän todella mielenkiintoinen, ja ne on nyt uusi sov.päivitykset.

Ensimmäinen on 'Think Blue.Trainer', sovellus, joka kannustaa ajotapaan ja aiheutti haasteet ja harjoitukset kuljettajan parantaa ajotekniikkaa polttoaineen säästämiseksi. Sovellus antaa neuvoja, tiedottaa kuluttajalle tuolloin, jarru ja nopeuttaa ennakointiin jne Ja kaikki tämä pistemäärällä kutsutaan Blue Score "kuin 'huomautus'.

Volkswagen päivitti sovellukset mobiililaitteille ja autojen

app 'Cam-Connect' sen avulla Näkymä viiva näyttö, joka tallentaa kun GoPro kamera 4 auton sisällä. Voit tehdä tämän, sinun täytyy kytkeä älypuhelimen "Mirror Link järjestelmän USB-kaapelilla ja käynnistä synkronointi langattomasti kameroita.

kanssa 'MyGuide', voimme tunnemme seuraava kohteita eri luokkiin: Aika, aika, dataa autohuolto 'shopping', 'Vapaa', 'Food' ... Kuljettaja tietää, esimerkiksi puhelimitse tai aikataulua avaamista ravintolan, ja kun pysäköit auton käytön jälkeen navigointijärjestelmä, voidaan ohjata kohde jalka.

Lopuksi, sovellus Jaettu Audio " ei vain voi kuunnella musiikkia matkapuhelimesta kaiuttimien kautta auton: voimme myös luoda soittolistoja, jotka ovat kaikki ajoneuvojen matkustajien omilla älypuhelimet. Eli jaettua soittolistoja.

- Saatat myös olla kiinnostunut: Volkswagen sisältää carplay Android Auton ja Auto.