Merkitä tai ostaa auton? Volvo aloitti vallankumouksen kanssa XC40

Volvo XC40 tulee liittymän sijaan ostaaVolvo XC40 tulee liittymän sijaan ostaaVolvo XC40 tulee liittymän sijaan ostaaVolvo XC40 tulee liittymän sijaan ostaa

Kunnes vakuutus sisältyy "Hoito Volvon"Pilottiohjelma tilaus Volvo malli, joka debyytti uudella XC40 SUV. Ei ole väliä, jos sinulla on alle 25 vuotta, ei väliä mitä kaupungin elävä, hinta on sama täällä Puolassa tai missä tahansa kahdeksasta maasta, joissa Volvo alkaa tämän aloitteen: 699 euroa kuukaudessa kahden vuoden ajan, olet oikeutettu käyttämään XC40. Ei, se ei ole jaettu autoa; "teidän" auto, kunnes se takaisin kahden vuoden kuluttua. Auto maksaa As You bensiinin ja 8400 euroa vuodessa, unohtamatta veroja, ylläpito ja oikeus Volvo toisessa muodossa elin (yksityiskohdat ovat vielä määrittämättä). Halpa? Ensinnäkin, "Hoito Volvon" kitka poistaa se ottaa auton.Volvo XC40

"Hoito Volvon" "hankinta" neste

Myös niille, jotka ostavat auton edustaa jännittävä Itse asiassa se on usein alku rodun täynnä esteitä. Jälleenmyyntisopimuksen on poissa. Myyjä voi tuntua ylimielinen tai et ymmärrä. Haluat valita toisen muunnelman tai eri väriä kuin olet ajatellut. Mutta ennen kaikkea, voit tarkistaa, että on olemassa kaksi yhtäläiset hinnat ja usein päättyy kysymykseen, onko hän olisi maksanut vähemmän samasta auton toisessa jälleenmyyntisopimuksen. kanssa "Hoito Volvon" hinta ei neuvotella, kaiken voi tehdä, valikoida verkossa. Jakaja vain tehdä auton testi (Haluttaessa tai et korvat kutittaa jonka hyvä valinta) ja hälyttää, kun mennä noutaa. Ei, jakaja ei kuole, koska saat joitakin provision myynnistä, mutta myynti tekee Volvon. oikeastaan takana on Arval, voimakas yritys maailmassa vuokraamisen, mutta ostaja joka suostuu on Volvo. toiminnot Huolto on myös vastuussa jälleenmyyjä, lähettämällä joku korvaava auto noutaa XC40 ja suorittaa operaation, palauttaa XC40. Tietenkin, kaikki kuulu liittymään, vakuutus, renkaat, öljyt tai jarrut.

Volvo digitaalisten palvelujen

Volvo puolestaan ​​tarjoaa kirjo lisäpalveluita perinteisten vuokraus. erityisesti kaikki digitaaliset palvelut, jotka tarjoavat Volvo, mukaan lukien Volvo On Call (24/24 tukipalvelu). Olemme esimerkkinä on oikeutettu vuosittain neljä tuntia "lastenhoitaja" tai neljän tunnin kuljetuspalvelu, huumeiden kokoelma vapaa ... Oletettavasti tietyt palvelut riippuvat maantieteellisistä alueista. Esimerkiksi Yhdysvalloissa Volvo on hankkinut asiantuntija vastaanottopalvelut kussakin maassa, vaikka kaava miten kääntää käytännössä digitaaliseen voi olla erilainen.

avain digitaalinen on vakio "Hoito Volvon". Tämä tarkoittaa sitä, että matkapuhelimen itse tutustua tiettyihin ominaisuuksiin auto, kuten ovien avaamiseen, takaluukku (joka antaa mahdollisuuden tulevaisuudessa jakelupalvelu paketti ajoneuvon, jolla DHL ja kokemusta ja paras, anna auton kolmannelle osapuolelle, joten sitä voi käyttää tilapäisesti transmistiéndole matkapuhelimeesi digitaalisen avaimen.

Volvo XC40 Uusi"Hoito Volvon" Siinä on joitakin rajoituksia, kuten 15000 km vuodessa, pidemmälle merkintähinta nousee. Ei saatavilla kaikki vaihtoehdot tai valintoja paketteja XC40: Volvo ajoneuvot eivät halua jäädä liian "asiakassuhde"Niin että jäännösarvo XC40 on alle 30000 km ja alle kaksi vuotta on edelleen korkea. Siksi hinta vastaa perinteisen vuokrasopimuksen tilaus, vain että tämä on suunnattu kaikenlaisten yksilöiden. Lopussa kahden vuoden ajoneuvo palautetaan ja periaatteessa Arval vastaa antaa ulos kuin käytetyn auton. Ajatuksena on, että Volvon kokemus "Hoito Volvon" on tyydyttävä ja uudelleen, käyttäjät tilaavat Volvon kaksi vuotta.

Se on vanha ajatus, kuulemme ensimmäistä kertaa BMW ex-johtajat, kun he laskeutuivat Ford: Dreamed tilausmaksua merkkiin (tarkoituksena on aina "elinikäinen"), Jonka annoitte oikeus liikkua ajoneuvoja, jotka merkitsevät missä olit. Lopullinen ajatus oli pysäköidä lentokentällä matkalla ja purettaessa, tarttua rattiin auton sama kuin olet jättänyt, elpyä noin. Tai käytä pieni apuohjelma keskellä viikkoa ja kestää erinomaisesti perheen retki on yksi lepopäivä. "Hoito Volvon" Se ei ulotu niin pitkälle, mutta edistyminen näyttää saada se.