BMW INEXT: autonominen BMW auto 2021

BMW iNEXTBMW iNEXTBMW iNEXTBMW iNEXT

BMW ryhmä vie aikaa työstää autonominen ajo autolla. Nyt juuri ilmoittanut, että se täysin valmis vuodesta 2021 malliin nimeltään BMW iNEXT. Tie ei ole helppoa ja se on parempi olla hyvä liittolaisia, joiden avulla voit päästä nopeasti ja takaa kehitystä täysin itsenäisiä auton. Tämä olisi voinut valita luoda teknologinen yhteistyössä asiantuntijoiden Intel ja Mobileye, kanssa, jotka kehittävät ihanteellinen teknologiaohjelmaa varustaa autoja tätä tekniikkaa. Tee auton vain ajaa valtatietä on jo mahdollista, mutta suuri haaste on kaupunkiliikenteen, Näiden kolmen jättiläiset ovat liittyneet etsimään täydellinen ratkaisu saattaa sen tuotannon auto.

BMW: INEXT muodostavat perustan, miten niiden pitäisi olla täysin itsenäisiä ajo ja kaupunkiliikenteen BMW, mutta esittelee myös tekniikkaa, joka voi markkinoida muita merkkejä tai teollisuudessa. useita tasoja, joka on saavutettava asteittain autonomisella ajo. että taso 3, jota kutsutaan myös "ulkopuolinen näkemys" ei ainoastaan ​​anna kuljettajien käsiä ohjauspyörästä, mutta voit myös katsoa pois tieltä. että taso 4, nimeltään "ajatukset pois", kuljettaja voi desperocuparse ajo, joten voit keskittyä muihin asioihin, kuten vapaa tai työhön. viimeinen tason on oltava 5, jossa auto voi ajo ilman ihmisen läsnäolo sisällä, niin että itse ajoneuvon tulemme katsomaan etuovi ja mennä pois, kun et tarvitse. Tämän ajoneuvon liitettävyys ympäristö on keskeinen.

BMW iNEXT

Lähes kaikki automerkit ovat ilmoittaneet, että tavalla tai toisella työskentelevät autonomisten ajo ja ne kaikki ovat yhtä mieltä laittaa horisontti vuosien 2020 ja 2025. Japanin tai saksalaiset yritykset ovat pisimmällä johtoon, erityisesti Mercedes ja Audi. Erityistapaus on Tesla, jotka on saatettu markkinoille sen Autopilot, hyvä alku mitä pitäisi olla itsenäinen käyttöjärjestelmästä Taso 3 mutta on juuri osoittanut ensimmäisen tuomionsa vuonna kuolonkolarin ensimmäinen tätä tekniikkaa. Autonominen ajo voi vaatia hieman enemmän aikaa olla valmiina sataprosenttisesti. Sen on otettava huomioon.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Ensimmäinen testi: Mercedes F015

Renault-Nissan: yli 10 autoa, joilla on itsenäinen ajo vuonna 2020

Kia Drive Wise: autonominen ajo autot Kia

Honda autonominen ajo, läpimurto tapa leluja

Autonominen autoilu: kaikkine haasteineen ja kysymyksiä

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi