Ohjaa pakokaasujen ääntä ulos auton napeilla

Ohjaa pakokaasujen ääntä ulos auton napeilla

Akrapovic On vastuussa luoda lisävarusteita, jotka antavat urheilullisempi malleja, joissa korkeat toiveet ja sisällytetään vakiona joissakin tehokkaissa superautoista.

Se on merkki tunnettu pakokaasujärjestelmät ja uusi lisälaite, joka aikoo tuoda markkinoille liittyy tähän. Sitä kutsutaan Akrapovic Sound ja se on laite pystyy muuttamaan äänen tulevan ulos auton pakokaasujen. Pakki käyttää langattoman ohjaimen, joka voidaan sijoittaa matkustamossa tai voi kuljettaa taskussa, ikään kuin se olisi avaimenperään. Painaminen tämän komennon, voimme tehdä tuottama ääni auto on enemmän tai vähemmän urheilullisia, enemmän tai vähemmän melua, joka joidenkin mielestä. Näin Voit vähentää kohinaa tulossa ulos superautoissa, joka usein epämiellyttäviä, vastenmielistä tai että se on kielletty, lain mukaan tai paikan menet. Tämä lisälaite toimii suoraan toimilaitteita, jotka käsittelevät auki ja kiinni enemmän tai vähemmän venttiilit kaasun järjestelmä, muuttamalla tapa virrata ulospäin ja siten tuloksena ääntä.

Akrapovic on luonut myös mobiilisovellus, josta voit toimia tällä laitteella.

Akrapovic Ääntä lähetettäväksi huhtikuu 2015, mutta nyt se on käytettävissä vain titaani pakokaasun Slip-On Line tuotemerkki on kehitetty Lamborghini Aventador. Kuukautta myöhemmin versio otetaan käyttöön moottoripyöriin saatavilla Harley-Davidson Touring ja kaikki mallit Dyna.