Miksi sinun pitäisi liittää puhelimen vuokra-auton?

Miksi sinun pitäisi liittää puhelimen vuokra-auton?

Emme tietenkään liittää matkapuhelin- (älypuhelin) Automme, a priori, ei välttämättä aiheuta mitään riskiä. Ongelma syntyy siitä, kun vuokrata auton ja liität laitteen (USB, Bluetooth ja / tai sovelluksen kaapeli).

Ja jos olet tavallinen käyttäjä tätä tekniikkaa, puhelin nähneet yleensä edellytä infotainment järjestelmän auton ja siten tietoa meidän osoitekirjaasi, tekstiviestejä ja puheluloki. Jos me liittää henkilökohtainen puhelin, et ehkä ole mitään salattavaa, mutta kun käytämme mobiili yritys, asiat voivat saada monimutkainen.

FTC (Federal Trade Commission, joka puolustaa oikeuksia yhdysvaltalaiset kuluttajat) ja tutkimustyö George Mason University (USA)"Analyysi järjestelmän turvallisuus tiedon ja viihteen ajoneuvon ja sovellusalustan" varoittaa, että tiedot tallennetaan autossa voidaan käyttää paljastamaan luottamuksellisia tietoja yrityksen ja jopa tietojen paikannin GPS ja siten, paikoista tai matkoista.

Omalta työtä George Masonin yliopisto on todennut, että on olemassa järjestelmiä älypuhelimen yhteys auton (tässä tapauksessa hakkeroitu MirrorLink), Jotka eivät takaa täyttä yksityisyyden käyttäjän tietoja. Itse asiassa yksi pahimmista virheistä on se, että Salasanat on tallennettu ilman salausta tarkoituksenmukaista. Joka voi mahdollistaa hakkeri käyttää haittaohjelmien ja saada yksityisiä tietoja henkilön.

Koska FTC ehdottaa käyttäjille näiden tekniikoiden ryhtyä toimiin poistamiseksi tai ainakin vähentää vaaraa tietojen katoamisesta. Yksi ehdotus on, että yritykset kieltää työntekijöilleen yhteyden liikkuvan työn autoja, jotka eivät ole sinun, missään tapauksessa käyttää kaapelia tupakansytyttimeen (12V) jos haluat suorittaa akun lataus.

Lisäksi he neuvovat irrottaa laitteen luettelosta 'Hyväksytty' auto, joka löytyy asetusvalikosta. Siten palaamme vuokra ajoneuvoa täysin 'puhdas' tietomme. Suurta huomiota on myös otettava app jotka yhdistävät älypuhelimen autoon, koska se on tarpeen muuttaa oletusasetuksia niin et jakaa enemmän tietoa kuin haluamme 'aivot' ajoneuvon tai jopa omassa sosiaalisia verkostoja.

Ja on sanomattakin selvää, että sama asia tapahtuu, jos myydä auton toiselle henkilölle, sinun täytyy poistaa järjestelmän laitteita, jos et halua jäljittää.

* Lähde: https://mcdonaldhopkins.com

Saatat myös olla kiinnostunut

Poliisi haluaa pysäyttää auton kaukosäätimellä

Teknologiaa, joka voi olla huomaamatta autossa

Automatisoidut autot, seuraava kohde hakkereille