AXA Contigo: Vaatii nosturi älypuhelimella

AXA Contigo: Vaatii nosturi älypuhelimella

Jos olet autosi vakuutettu AXA, Nyt sinun on helpompaa, kun otat yhteyttä huoltoon tai tehdä osan kautta 'App' joka juuri käynnistänyt vakuuttaja. se on AXA Contigo, ilmainen sovellus käytettävissä iPhone ja Android voi nyt ladata.

Sen tehtäviin kuuluu sovelluksen tiepalvelun ja vaatimukset vakuutus. Suhteessa ensimmäiseen, jos he kärsivät mitään vahinko meidän auton, voimme nosturilla tai pyytää apua samasta sovelluksesta ja, mikä on mielenkiintoista seurata sitä. Näin saamme tietää yksityiskohtaisesti läsnäolo kun ajoneuvo saapuu.

Samaan aikaan, AXA Contigo Lisäksi se mahdollistaa osapuolille onnettomuustapauksissa Meidän smparphone: sisältää äänen tallennus ja antaa meille mahdollisuuden liittää valokuvia lisäksi täyttämällä asianmukaiset tiedot. Lisäksi, jos olet rekisteröitynyt verkkosivuillaan, voit tarkistaa sen kehitystä verkon kautta.

Näiden lisäksi kaksi palvelua, AXA Contigo näyttää lähin työpajat, sekä AXA toimistoissa. Eikä ole hyödyllistä tietoa kuin Palvelu kiinnostaviin: Sairaalat. Huoltoasemat, apteekit ja hotellit. GPS näyttää meille parhaan reitin niiden saavuttamiseksi.

Käsityksemme

Hyödyllisinä kiinnostaviin tämä sovellus, joka helpottaa suuresti tiettyjä, joudumme jos meillä on onnettomuus tiellä. Ehdottomasti, jos sen toiminta on hyvä, se on tulevaisuutta, että loogisesti seurata muita vakuutusyhtiöt.