Lit Motors C1, sähköinen skootterin mahdotonta repiä alas

Lit Motors C1, sähkö pyörä, joka et kuuluLit Motors C1, sähkö pyörä, joka et kuuluLit Motors C1, sähkö pyörä, joka et kuuluLit Motors C1, sähkö pyörä, joka et kuulu

yhtiö Lit Motors Hän on kehittänyt hyvin erikoinen ajoneuvo, C1, johon se on toteutettiin auto (Se on varustettu ohjauspyörä sisällä) ja on kaksi pyörää kuten moottoripyörät. Sen tärkein piirre, joka erottaa samankaltaiset ajoneuvot ja prototyyppejä kehitetään on, että sen korin ei saa kaataa vinosti tai sivuttaisvoima.

että Lit Motors tekniikoita sisälmykset C1 On olemassa useita sähkömoottorit ja gyroskoopit jotka mahdollistavat täydellisen ja jatkuvan tasapaino ajoneuvoon. Se on täysin sähköinen käyttövoima ja alustavien tietojen mukaan, julkistaa autonomia noin 200 mailia (noin 320km). Tyhjä paino todettiin on 800 naulaa (362 kg) Toimenpiteet 1,02 m leveä ja pystyy kiihtyy 0-100 km / h noin kuuden sekunnin.

Saapuminen markkinoille Lit Motors C1 Se on suunniteltu neljännellä neljänneksellä tänä vuonna. Sen virallinen hinta on $ 24000 (noin 17400 euroa). Katsomme sitten, omalaatuinen Lit Motors C1, hybridi moottori auton sisätilojen mahtuu kahdelle matkustajalle ja joiden kehon on lähes mahdotonta ottaa alas.