Honda kehittää uusia turvallisempia ja tehokkaampia telineisiin

Auton Pyöräteline, uusi Honda pyörän telineeseenAuton Pyöräteline, uusi Honda pyörän telineeseenAuton Pyöräteline, uusi Honda pyörän telineeseenAuton Pyöräteline, uusi Honda pyörän telineeseen

polkupyörä kuume joka elää viime vuosina on synnyttänyt autoalan koko vallankumous muodoissa ja liikenneyhteydet. Näin ollen, he ovat kehittäneet eniten erilaisten järjestelmien, erityisesti ylimääräisten teollisuudessa. Mutta valmistajat ovat ottaneet käyttöön uusia liikenneratkaisuja, on nykyään ehkä Opel FlexFix yksi tunnetuimmista ja menestyneimmistä markkinoilla.

Ennen tätä kehitystä, se on nyt Honda joka tulee käyttäjän ihon polkupyörä etsivät ratkaisua liikenteen. Sen tavoitteena on ollut tarjota lähteen mahdollisimman mukavasti mahdollista ja myös plussaa niin pitkälle kuin turvallisuus on huolissaan. Tämä on ollut ja se esittää innovatiivinen jolla lisäksi ottaa ne autoon, tehokkuus on parempi verrattuna perinteisiin järjestelmiin jossa pyörät ovat suluissa ulkopuolella joko katolla tai selässä. Se tekee tietysti että kulutus kasvaa.

tässä Honda uusi järjestelmä, kaikki Kiinnittymisaika on kehitetty Civic Tourer perheelle. Nimisenä Auton Pyöräteline, Se sisältää alumiinikiskon pohjassa runko, jossa on kaksi ankkureita "T" etuhaarukkaan asetettu (järjestelmä on kehitetty kuljettaa kaksi pyörää), ja jossa on tuki, joka aiemmin poistettiin etupyörä on kiinnitetty.

Honda telineisiinTakapyörän polkupyörän, Tässä uusi sisustus järjestelmä Hondan patentoitu telineeseen, se on lepää taitettu selkänojan taka- ja kiinnitetty puristus- istuin. Mukaan Honda, tämä on yksinkertainen mekanismi joka voidaan sovittaa mihin tahansa mallia ja versio Civic Tourer, mahdollistaa kahden jakson kaksi ihmistä aluksella... tai vain yksi edes ylläpitää toimiva takapenkin. Ei paha keksintöä.

Voisin olla kiinnostunut:

Mitä pyörät tulevat auton tavaratilassa?

Honda Civic Tourer vs CR-V: mikä sinua kiinnostaa eniten?

Honda CR-V: 10 näppäintä