Volkswagenin ja liitettävyys innovaatiot

Volkswagenin ja sen tulevaisuudesta liitettävyysVolkswagenin ja sen tulevaisuudesta liitettävyysVolkswagenin ja sen tulevaisuudesta liitettävyysVolkswagenin ja sen tulevaisuudesta liitettävyys

Olipa parantaa mukavuutta, turvallisuutta tai viihdettä, liitettävyys on nyt etusijalla tekijä autossa, mikä vähitellen muotoutumassa sovellusten erilaisia. Aloitetaan olemme herättäneet eniten huomiota.

Volkswagen Sound Journey"ääni Journey"

MirrorLink järjestelmä liitetään viimeisessä restyling Volkswagen Polo toistetaan näytön meidän puhelimen keskusnäytössä Auton varten "peili", myös mahdollistaa yhteyden puhelimen ja erilaisten sähköisten järjestelmien aluksella. Tämä jättää avoimeksi maailman mahdollisuuksia sovelluskehittäjille, kuten käy ilmi ohjelmien "ääni Journey". Tämä on kääntää auton eräänlaiseksi instrumenttia, ja joka perustuu ennalta musiikki (useita valita) ja sieltä luo ääniraita, joka kehittyy läpi vaikutukset ja syntyy kuvioita riippuen ajotavasta. Siinä otetaan huomioon tekijät, kuten nopeus, käyntinopeus kiihdytyksiä ja jarrutuksia (Turvallisuussyistä, luotu vaikutus on sama riippumatta intensiteetti kiihtyvyydet), kulma ohjauspyörä, käyttämällä ajoittaista, lähestymisanturin kosketusnäyttö ... Melko tekninen näyttö, joka on myös kaikkein viihdyttävä. "app" on ladattavissa muutamassa päivässä ja kuten tavallista älypuhelimien sovellusten ole pulaa säännöllisiä päivityksiä. Sävellykset voidaan tallentaa puhelimeen tai jakaa muiden käyttäjien kautta Soundcloudissa, vaikka vain 30 sekuntia kappaletta.

Volkswagen Think Blue Trainer"Think Blue. kouluttaja"

Paljon enemmän riippuvuutta (ja käytännöllinen päin polttoaine) on tämä peli, joka palkitsee meitä ajat taloudellisesti. Se perustuu järjestelmään, joka sisältää itse auton, joka raportoi keskimääräisestä kulutuksesta, ajan prosenttiosuus, jotka kiertävät kaasuttamatta tai jarru ("rullaus") Ja hyötysuhde ratissa. Sovellus, että Se voi toimia taustalla, meille ehdottaa "haasteet" Ajaminen mennä kerätä pisteitä ja virtuaalinen mitalit jos pystymme toteuttamaan niitä. Esimerkiksi, 20 kertaa peräkkäin totella vaihde ilmaisin, tai kykenee säilyttämään hyötysuhteella 85% ja 30 km. Monimutkaisuus testien kasvaa vähitellen, on viisi vaikeustasoa on käytettävissä avattava, kun se etenee meidän saavutuksia. tämä "app" Vapaa on nyt saatavilla Android-käyttöjärjestelmille, vaikka lyhyen aikavälin aikomuksena Volkswagen on yhteensopiva maksimimäärä laitteita, joten tästä lähtien MirrorLink, Car Play (Apple) ja Android Auto (Google) Tahto kattaa nimellä "App Connect".

Volkswagen Media Control"mediakontrolli"

Siinä on tekemistä integraatio tyyppi tablet-laitteissa tai älypuhelimet ja auton infotainment järjestelmän kautta WiFi-verkon. Se tekee niin, kautta sovellus, että Matkustajan takaistuin voi käyttää toimintoja radion, luoda soittolistoja tallennettua musiikkia CD-, DVD-, USB- tai oman onnensa nojaan, käyttöön selain -myös näkymät Google Earthin ja Street View- ja Online hakukoneita. Etsii tiettyihin paikkoihin puhelimessa voidaan lähettää selaimelle ja asetettavaksi kohteeksi. Toinen tehtävä on toistaa musiikkia tai erilaisia ​​elokuvia samanaikaisesti, jolloin tabletit toimivat pelkkinä näyttöjä. Ei tarvita kaapeleita, paitsi ladata akkuja (paljastetun prototyypin oli kaksi USB-portteja ottamalla hyllylle). Toisaalta, riippumatta siitä, missä tiedostot tallennetaan multimedia, kun he ovat WiFi-verkon, koska ne näkyvät kaikki yhdessä luettelossa, joka pääsee näytön keskikonsolin tai tabletit, kun niitä ei ole lukittu näyttö.

Volkswagen navigointilaitenavigointijärjestelmä

Beyond reaaliaikaisia ​​liikennetietoja, istuimet pysäköintialueilla ja bensiinin hinta, jonka he ovat toimintoja saatavilla jo jonkin aikaa voidaan sisällyttää tietoa yhtiön INRIX Volkswagen on kehittää ennakoivaa navigointia. Onko se, syöttämättä määränpäätä selain, se on jo Hän tietää, missä mentiin perustuu tavallisia reittejä. Jos huomaat liikenteen ongelmia matkalla kotiin tai työpaikalla, se ehdottaa vaihtoehtoista reittiä. Lisäksi siinä otetaan huomioon välimääränpäiden, kuten koululaisille, kuntosalille ... perustuvat aina käyttötavoista. Järjestelmä voi kommunikoida muiden osien auton, jotka voisivat olla esimerkiksi etukäteen mukauttaa lämmönhallinta moottorin tai optimoida akkujen sähköajoneuvojen. Ja se ei ole siellä, koska mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja syntyy yhä enemmän sovelluksia, jotkut jo saatavilla Yhdysvalloissa ja Kiina liittyvät ajoneuvojen paikannus ja etävalvonnan, kuten geo-aita toiminto (Lähettää ilmoituksen puhelimeen jos auto lähtee tai saapuu ennalta alue) nopeushälytys, tai tilan tarkistaminen ajaa kotoa. Järjestelmän sisällä Car-Net, myös mielenkiintoista puhelin tietojärjestelmä, jonka kautta mahdollinen pyynnöstä tietoja Kaikenlaiset (vaikka he ehdottavat sinulle tietyn ravintolan alueella) ja operaattori lähettää osoitteen suoraan selaimeensa. Kaikki tämä perustuu KEHITYS Modulaarinen Infotainment (MIB, saksalaisen kirjainlyhenne), joka voidaan integroida VW-konsernin MQB alustalla.