Uudet akut EMBATT: 1000 km autonomian sähkö

Akku Embatt 1000km autonomianAkku Embatt 1000km autonomianAkku Embatt 1000km autonomianAkku Embatt 1000km autonomian

konsortio nimeltään EMBATT ( "Alusta Embedded Energia" tai "Energia integroitu runkoon") pyrkii optimoida akun tarjota jopa 1000 km autonomian tulevaisuudessa sähköautot, miehittää samaan tilaan kuin nykyinen akun. Tämän saavuttamiseksi niiden on läpäistävä energiatiheys on 250 Wh litrassa kahdesti, 500 Wh / litra, ja samalla vähentää kustannuksia noin $ 200 per kWh (analyytikot ovat aina puhuneet kustannus $ 100 / kWh se olisi hetki koko siirtyminen sähköautoihin). Se mitä he toivoa saavuttaa, vaikka loppuun 2017 he eivät odota, että ensimmäinen toimiva prototyyppi, 1: 5.

Embatt, anti-Tesla ja loput

Jotkut ihmiset nauroivat Tesla, että ottaa ladattava Lieriöparien kaupallisesti saatavilla ja pino ne turvallisessa astiaan ja elektroniikka. Mikä ei ole niin hauskaa tehdä niitä kilpailijoita oli Se onnistui ajamaan satoja kilometrejä kanssa lataa, vaikka hän sijoittaa tuhansia. Kyllä, sähköinen akun kapasiteetti Teslan S100 (mikä tarkoittaa 100 kWh) kestää useita tunteja ladata, mutta Tesla keksi sekä Ahtimen suuri teho vähentää lataa muutama tunti.

Kuitenkin autonvalmistajat omistettu yrittää siirtyä sähkö, He eivät ole tehneet mitään eroa Tesla. Kyllä, ne ovat koot Solujen He tekivät kiikarit parantaa tiiviyttä (Jotkut ovat onnistuneet muotoja laukut, litteä), mutta välillä kotelot, liittimet, mikroprosessorit valvoa jokaisen solun, audiokaapelia ja voima ... menetetty tila Se on edelleen huomattava. Ja ei ole tilaa, mitä on jäljellä autossa, tilaa, joka voitaisiin käyttää kertyy energiaa, joka on mitä hän aikoi. IAV konepajakonserni osoittaa, että todella aktiivinen materiaali vie vain 40 prosenttia nykyisestä akku ja sen konsepti Embatt voi nousta jopa 80 prosenttia.

Embatt ohuet akut

Embatt ehdottaa harkita uudestaan ​​alusta alkaen. teho liittää akku suoraan runkoon, ei pöytälaatikkoon että taloa muut laatikot puolestaan. Muutoin tämä vaatii jotain niin "yksinkertainen" kuten reframe solun alusta, sen sijaan optimoida. Mitä ovat osoittaneet elävästi muistaa polttokennot sen rakenteeseen. puhelu kaksinapaisia ​​elektrodeja, anodi ja katodi levyjen kunkin niiden kasvot, vastaavalla pinnoitteella.

Pinoaminen bipolaarisen elektrodin kokoonpano

Järjestetty päällekkäin levyt, elektrodit saisi suuren pinta-aktiivisena pinnat polttokennojen. Kukin Kerrokset voi olla yhtä ohut kuin 300 mikronia ja mekaaninen stabiilius pinon saavutetaan ulkoinen tukirakenne ja endoskeleton, parhaassa tapauksessa ne viittaavat siihen, että se voisi olla yksinkertaisesti evakuoinnissa.

Korkea jännite vähän tilaa

Jos engineering IAV (Vakituinen avustaja lukuisia autonvalmistajat eri alojen) etsii tätä integraatiota, Fraunhofer IKTS kehittää materiaaleja ja menetelmiä uusien elektrodien ja ThyssenKrupp System Engineering Se vastaa tuotannosta paristot itse. Litium oksidi-nikkeli-mangaani katodilla, anodin litiumin titaanioksidin olisi saatiin 3,2 volttia kunkin solun, mutta mitään ei ole mainittu elektrolyytin ellei haaste löytää ihanteellinen. IAV osoittaa, että tällaiset pakkaukset mahdollistavat jännitteet 850 volttia ja tulevaisuudessa jopa 1200 volttia. Toimivat niin suurilla jännitteillä laskisi merkittävästi tappiot, mikä vähentää kulutusta ja lisätä moottorin autonomiaa. Toinen vaihtoehto on, että sen sijaan, että 1000 km alue, voi kestää huomattavasti pienempiä akkuja, varastamalla vähemmän tilaa matkustamoon, halvempaa ja jopa kohtuullinen autonomia. Meidän on odotettava sen saavuttamiseksi ylös 2025, päivä, jona he toivovat ovat käynnistäneet sen akku markkinoilta.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Katumaasturit tulevaisuudessa ihastut: i-Pace Jaguar, Mercedes EQ ...